Ki nem várja augusztusban?
Kérdezhetek, lányok?
Ti szedtek valami vitamint, csodabogyót, isztok teát? Vagy ahogy esik, úgy puffan?
52-es válaszoló! Sajnálom :(
53-as válaszoló! Én például E-vitamint és folsavat szedek. Az E-vitamin azért kell nagyon, mert rettenetesen megvékonyodott a méhnyálkahártyám a vetélés után, így fel kell turbózni egy kicsit :) Vagy legalábbis megerősíteni. Ezek mellett igyekszem figyelmet fordítani a változatos étkezésre és a mozgásra.
Sziasztok!38.vagyok,de mostmár én sem írogatom a számokat.Én is aug.10re nem várom,vagyis a ciklus már aug.9 et jelölt meg.Megnéznétek a görbémet,szerintetek az normális ha így ingadozik a hőm?Egyébként én is mindig éhes vok az utóbbi 2 napban és a melleim is fájnak,és én is nagyon bízom a kistesóban.Nekem 3 éves a lányom :)
Utolsó vagyok,a nevem lehagytam,írtam,hogy már nem írok számokat ,szóval üdv.mindenkinek,és kitartást!
Zsike
Sziasztok
sajnálom akinek megjött :(
Én sem szedek semmit se, illetve néha néha beveszek magnézium B6-t de az csak ha nagyon ideges vagyok... amúgy semmilyen bogyót nem szedek :)
Zsike szerintem nem ingadozik annyira, nekem már volt rosszabb is, meg már láttam itt olyat akinek tényleg nagyon ingadozott. Sztem épp jókor voltatok együtt :)
Nóri sajnálom a vetélésedet :( Nagyon drukkolok hogy most sikerüljön. Mikor tesztelsz?
Ki mikor tesztel? én úgy tervezem hogy 8. megpróbálok tesztelni, igaz hogy 10-11 re nem várom, de hát ha.
Tina voltam :)
Nóri vagyok!
Én megvárom a 13-át több okból is, az egyik és legfontosabb, hogy nem akarok megint tesztek fölött gubbasztani. Ha nincs baba, azt jelezze a szervezetem, ha meg van, akkor lesz 10-én és lesz 13-án is :) Legalábbis remélem.
A másik okom, hogy igazából elég sok egyéb teendőnk van, ami elvonja a figyelmemet (ami persze nagyon jó :)), így hamar elmennek ezek a napok és talán észre sem fogom venni, hogy most éppen 8., 10., vagy 13. van-e :D Mondom ezt most, aztán majd lesz, ahogy lesz.
Tina! Köszönöm! De megyek előre, majd csak jön újra egy baba, aki boldoggá tesz minket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!