Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja augusztusban?

Ki nem várja augusztusban?

Figyelt kérdés
Új hónap, új remények. Sokan vagytok ezzel így?

2013. júl. 22. 10:25
 51/95 A kérdező kommentje:
várj még néhány napot és utána tesztelj. Bár én se szoktam kibírni :S
2013. aug. 1. 12:56
 52/95 anonim ***** válasza:
Ket nap késés : megjött :'(
2013. aug. 1. 13:16
 53/95 anonim ***** válasza:

Kérdezhetek, lányok?

Ti szedtek valami vitamint, csodabogyót, isztok teát? Vagy ahogy esik, úgy puffan?

2013. aug. 1. 14:02
 54/95 anonim ***** válasza:

52-es válaszoló! Sajnálom :(

53-as válaszoló! Én például E-vitamint és folsavat szedek. Az E-vitamin azért kell nagyon, mert rettenetesen megvékonyodott a méhnyálkahártyám a vetélés után, így fel kell turbózni egy kicsit :) Vagy legalábbis megerősíteni. Ezek mellett igyekszem figyelmet fordítani a változatos étkezésre és a mozgásra.

2013. aug. 1. 14:47
 55/95 anonim ***** válasza:
Én semmit nem szedek. Ellene is vagyok a felesleges bogyoknak.
2013. aug. 1. 15:17
 56/95 anonim ***** válasza:

Sziasztok!38.vagyok,de mostmár én sem írogatom a számokat.Én is aug.10re nem várom,vagyis a ciklus már aug.9 et jelölt meg.Megnéznétek a görbémet,szerintetek az normális ha így ingadozik a hőm?Egyébként én is mindig éhes vok az utóbbi 2 napban és a melleim is fájnak,és én is nagyon bízom a kistesóban.Nekem 3 éves a lányom :)

[link]

2013. aug. 1. 15:44
 57/95 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok,a nevem lehagytam,írtam,hogy már nem írok számokat ,szóval üdv.mindenkinek,és kitartást!

Zsike

2013. aug. 1. 15:45
 58/95 anonim ***** válasza:
Sziasztok
2013. aug. 1. 18:01
 59/95 anonim ***** válasza:

Sziasztok

sajnálom akinek megjött :(

Én sem szedek semmit se, illetve néha néha beveszek magnézium B6-t de az csak ha nagyon ideges vagyok... amúgy semmilyen bogyót nem szedek :)

Zsike szerintem nem ingadozik annyira, nekem már volt rosszabb is, meg már láttam itt olyat akinek tényleg nagyon ingadozott. Sztem épp jókor voltatok együtt :)

Nóri sajnálom a vetélésedet :( Nagyon drukkolok hogy most sikerüljön. Mikor tesztelsz?

Ki mikor tesztel? én úgy tervezem hogy 8. megpróbálok tesztelni, igaz hogy 10-11 re nem várom, de hát ha.

Tina voltam :)

2013. aug. 1. 19:10
 60/95 anonim ***** válasza:

Nóri vagyok!

Én megvárom a 13-át több okból is, az egyik és legfontosabb, hogy nem akarok megint tesztek fölött gubbasztani. Ha nincs baba, azt jelezze a szervezetem, ha meg van, akkor lesz 10-én és lesz 13-án is :) Legalábbis remélem.

A másik okom, hogy igazából elég sok egyéb teendőnk van, ami elvonja a figyelmemet (ami persze nagyon jó :)), így hamar elmennek ezek a napok és talán észre sem fogom venni, hogy most éppen 8., 10., vagy 13. van-e :D Mondom ezt most, aztán majd lesz, ahogy lesz.

Tina! Köszönöm! De megyek előre, majd csak jön újra egy baba, aki boldoggá tesz minket :)

2013. aug. 1. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!