Ki nem várja augusztusban?
Figyelt kérdés
Új hónap, új remények. Sokan vagytok ezzel így?2013. júl. 22. 10:25
21/95 A kérdező kommentje:
drukkolunk nagyon:)
Csináltál már tesztet?
2013. júl. 23. 18:19
22/95 anonim válasza:
Még nem de én augusztus elejére nem várom.
23/95 A kérdező kommentje:
ja értem. Akkor megy a drukk :)
2013. júl. 24. 10:32
24/95 anonim válasza:
Sziasztok! Júli 31re nem várom..eddig nem érzek semmit,bár pénteken majd leszakadt az alsó mindenem, nem tudom mitől. a jobb oldalam nagy meg alul szúrkálós volt...nem tudom a beágyazódás lehtett e...ovu után az mikor lehet legkorábban?Szil
25/95 anonim válasza:
13. vagyok! A beágyazódás kezdete a 6-12 napig történhet meg és általában 3-4 napig tart, ha jól tudom.
26/95 anonim válasza:
helló. 9/16-os vagyok.
azt hittem, hogy megjött, de csak valami minimál barna maszatka... ez most mi? már biztosan késik.
27/95 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Tesztelésre fel! :)
Ha már késik, kimutatja a tesz! :)
Hajrá!
28/95 A kérdező kommentje:
majd írjátok meg, hogy kinek jött össze! :)
Én még SAJNOS menstruálok... azt se tudom, hogy mikor leszünk együtt a párommal majd... megpróbálok jövőhét végén... hátha eltudom csábítani... csak félek attól is, hogy amennyit mi együtt vagyunk abból nem biztos, hogy a közeljövőben lesz baba, ha most se jött össze:(
2013. júl. 24. 21:53
29/95 anonim válasza:
Sziasztok!1./14. vagyok.Sajnálom akiknek megjött,de fel a fejjel ,hátha a következő hónapban összejön....én mindig biztos vagyok benn,hogy na majd a jövő hónapban már biztos ,hogy terhes leszek :)...de én aug.10re nem várom,még addig van idő.
30/95 anonim válasza:
BEnnem meg el a remeny. Hetfore nem varom. Ma masodik pidibol csinaltam egy felesleges negativ tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!