Ki nem várja augusztusban?
igen!
holnap kellene megjönnie, de nagyon nem várom, sőőőőt
ez a 7. próbálkozós hónapunk
Lelkes tagja voltam/vagyok a júliusi csoportnak.
Már csak a szurkolótábort erősítem ott, mert sajnos nem jött össze a babó.
Augusztusban van minden reményem. Még csak nemrég kezdődött a ciklusom, úgyhogy még nagyon az elején vagyunk, várhatóan hó végén lesz pé-m.
Májusban vetéltem, a június-július erre ment rá: figyelgetem, mérem, vizsgálom, vezetem... és bár nem régóta csinálom, elegem van belőle. Most semmi mást nem szeretnék, csak élvezni a nyarat, egészségesen étkezni és persze imádni a páromat továbbra is :)
Gravidát, E-vitamint és folsavat szedek rendületlenül.
Azt is én hoztam létre:)
Nagyon szorítok Neked is !
Sajnos nekem is elszállt minden reményem:( Évek óta nem késett ennyit a menzeszem, teljesen rendszeres volt. Ma a 35. napon pedig barnás folyásom van... pedig nekem úgy szokott megjönni, hogy ömlik belőlem a vér...
Max felborult valami a szervezetemben vagy nem tudom mi ez, de pont ebben a hónapban amikor vártam hátha lesz baba:((((
én meg a második vagyok. Kb fél éve figyelem rendesen a dolgokat, a telefonomra van letöltve egy szuper kis app.
Egyszer próbálkoztam ovuteszttel is, de egyszerűen nem tudtam belőle pozitívat kicsikarni...
Hőmérőzni nem hőmérőzök - még.
Na jó. Kérdezhetek?
nem azt mondom, hogy rendszertelen a menst., de az elmúlt 3-4 ciklus úgy alakult, hogy 28, 28, 31, 31. Ennek megfelelően vagy 1 nappal előrébb vagyok, vagy 3 napja késik.
Pénteken (igaz délután) csináltam egy tesztet, ami negatív.
Van értelme még reménykedni? Vagy tök felesleges? És csak azt várjam, hogy mikor jön meg?
Rendben, mindenképpen írjatok:)
Én nem fogok számolgatni semmit... majd jön a baba ha jönni szeretne, maximum ha 2 hónapon belül nem jönne össze akkor utána én is rászánom magam. Csak nem akarok rágörcsölni, én meg pedig az a típus vagyok (a mostani állapotot elnézve magamon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!