Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja augusztusban?

Ki nem várja augusztusban?

Figyelt kérdés
Új hónap, új remények. Sokan vagytok ezzel így?

2013. júl. 22. 10:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/95 anonim ***** válasza:
Így vagyok ezzel már 9 hónapja.Augusztus 10re nem várnám,addig mindent beleadunk:)
2013. júl. 22. 10:31
 2/95 anonim ***** válasza:

igen!

holnap kellene megjönnie, de nagyon nem várom, sőőőőt

ez a 7. próbálkozós hónapunk

2013. júl. 22. 10:35
 3/95 A kérdező kommentje:
Akkor nagyon szorítok majd Nektek! :) Írjátok majd meg itt, hogy sikerült-e:)
2013. júl. 22. 10:44
 4/95 anonim ***** válasza:

Lelkes tagja voltam/vagyok a júliusi csoportnak.

Már csak a szurkolótábort erősítem ott, mert sajnos nem jött össze a babó.

Augusztusban van minden reményem. Még csak nemrég kezdődött a ciklusom, úgyhogy még nagyon az elején vagyunk, várhatóan hó végén lesz pé-m.

Májusban vetéltem, a június-július erre ment rá: figyelgetem, mérem, vizsgálom, vezetem... és bár nem régóta csinálom, elegem van belőle. Most semmi mást nem szeretnék, csak élvezni a nyarat, egészségesen étkezni és persze imádni a páromat továbbra is :)

Gravidát, E-vitamint és folsavat szedek rendületlenül.

2013. júl. 22. 10:53
 5/95 A kérdező kommentje:

Azt is én hoztam létre:)

Nagyon szorítok Neked is !

Sajnos nekem is elszállt minden reményem:( Évek óta nem késett ennyit a menzeszem, teljesen rendszeres volt. Ma a 35. napon pedig barnás folyásom van... pedig nekem úgy szokott megjönni, hogy ömlik belőlem a vér...

Max felborult valami a szervezetemben vagy nem tudom mi ez, de pont ebben a hónapban amikor vártam hátha lesz baba:((((

2013. júl. 22. 10:57
 6/95 anonim ***** válasza:
Első vagyok,nekem ez az első hőmérőzős,folyásnézegetős,számolgatós hónapom,úgyhogy most hátha összejön.Össze-vissza menstruálok,ezért nem igazán tudom kiszámolni az ovu-t,fájdalmat nem érzek,de a ciklus.hu-n kezdtem el most vezetni,hátha bejön :)Akkor csatlakozom hozzátok,és megírom majd ,hogy hogy alakulok :)
2013. júl. 22. 11:17
 7/95 anonim ***** válasza:

én meg a második vagyok. Kb fél éve figyelem rendesen a dolgokat, a telefonomra van letöltve egy szuper kis app.

Egyszer próbálkoztam ovuteszttel is, de egyszerűen nem tudtam belőle pozitívat kicsikarni...

Hőmérőzni nem hőmérőzök - még.

2013. júl. 22. 11:53
 8/95 anonim ***** válasza:
Én se várom de nagyon nem 5 negatív teszten vok túl :-(
2013. júl. 22. 12:43
 9/95 anonim ***** válasza:

Na jó. Kérdezhetek?

nem azt mondom, hogy rendszertelen a menst., de az elmúlt 3-4 ciklus úgy alakult, hogy 28, 28, 31, 31. Ennek megfelelően vagy 1 nappal előrébb vagyok, vagy 3 napja késik.

Pénteken (igaz délután) csináltam egy tesztet, ami negatív.

Van értelme még reménykedni? Vagy tök felesleges? És csak azt várjam, hogy mikor jön meg?

2013. júl. 22. 13:50
 10/95 A kérdező kommentje:

Rendben, mindenképpen írjatok:)

Én nem fogok számolgatni semmit... majd jön a baba ha jönni szeretne, maximum ha 2 hónapon belül nem jönne össze akkor utána én is rászánom magam. Csak nem akarok rágörcsölni, én meg pedig az a típus vagyok (a mostani állapotot elnézve magamon).

2013. júl. 22. 14:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!