Ki nem várja augusztusban?
szép napot mindenkinek,
mi 8. hónapja próbálkozunk, igaz, már nem vagyunk fiatalok (én 33, férjem 40 lesz pont egy hét múlva), úgyhogy ez tulajdonképpen még normális... csak éppen kiborító, hogy másnak meg azonnal összejön, elég, ha csak ránéznek.
A naptár szerint ezen a héten lesz PÉ-m, úgyhogy rákapcsolunk ;), ami egyáltalán nem rossz.
Köszi Csajok! Megy részemről is a drukk mindenkinek! :)
Kedves 8-as! Ne keseredj el! Tudom, hogy borzasztó, amit most érzel, de próbáld megrázni magad és menni tovább, ahogy kell, hogy végre neked is legyen babád!!!!
Én amúgy felhagytam a számolással, a tervezéssel, az összes ovutesztem a kukában fog landolni, hacsak nincs valakinek szüksége rá a csapatból? Ha van érdeklődő, írjon nekem privátban! :)
Sajnálom 8-as :(
Én nem nagyon akarok még annyira rákoncentrálni, hogy ovutesztet kelljen használnom... talán ha még 2 hónapig nem jön össze...
Viszont van itt valaki akinek esetleg vannak felesleges 10-es tesztjei? És Budapesti? :)))
Ha nekem ebben a hónapban összejött (ami kiderül egy hét múlva), akkor én boldogan továbbítom neked a teszteket, kedves Kérdező! :)
Ja, és budapesti vagyok! :)
Nóri
Köszönöm szépen Nóri, Kedves Tőled:)
Én 19 körül nem várom, addig meg még van idő... Olyan nehéz türelmesnek lenni. Gondolom Ti is így vagytok ezzel?!
Kinek hányadik baba?
Nóri vagyok!
Nekünk a második első (az első első az elveszített babánk), azóta dolgozunk a kistesón :) Nagyon várjuk, hogy végre szülők legyünk. Pont tegnap gondoltam bele, hogy milyen mázlista lesz ez a gyerek, ha végre megfogan :) Annyira szeretjük és várjuk már most!
Ha valamilyen csoda folytán ebben a hónapban nem jönne meg, akkor már passzolom is tovább a tesztjeimet. Majd úgyis írok, hogy mi van velünk babaügyben.
Mi is így vagyunk vele, Nóri. Már előre irigyeljük a gyereket, hogy mennyire jó dolga lesz, mert már most úgy beszélünk róla... :)
Juci (szintén pesti)
Páromnak van már egy 18 éves lánya, de nekem első baba lesz:)
Remélem Nóri, hogy nem lesz szükséged már a tesztekre, de remélem nekem sem:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!