Ki nem várja augusztusban?
Figyelt kérdés
Új hónap, új remények. Sokan vagytok ezzel így?2013. júl. 22. 10:25
31/95 A kérdező kommentje:
Mindenképpen írjátok meg az eredményeket majd! :)
2013. júl. 26. 12:27
32/95 anonim válasza:
Szerdára nem várom..hőm fenn és múlt pémtek óta sok a hasszúrka..reménykedek! Kedden utazok balcsira barátnőmmel..a tavaszi méhen kívüli kiheverése miatt..boldogság lenne nem azt siratni hanem ünnepelni! :-) tesztet szerintem viszek! Syl
33/95 anonim válasza:
13. és 25. vagyok. Én csütörtökre nem várom. Nálam semmi szokatlan "tünet" nincs. Mindenkinek nagyon drukkolok!
34/95 A kérdező kommentje:
Hajrá nektek! :)
2013. júl. 28. 15:38
35/95 anonim válasza:
Sziasztok! 13. vagyok nekem ma reggelre megjött. Hát ez sem az én hónapom! Mindenkinek nagyon drukkolok továbbra is!
36/95 A kérdező kommentje:
Sajnálom 13-as:( Majd a következő hónapban sikerülni fog! :)
2013. júl. 30. 11:51
37/95 anonim válasza:
4-es vagyok!
Én pontosan két hét múlva tervezem a tesztelést.
Csak kicsit el vagyok keseredve, mert szerintem nem sikerült elkapni az ovut. Július 25-én volt egy majdnem pozitív ovuteszt, gondoltam, két nap múlva ráérek újra tesztelni, akkor már biztosan full pozitív lesz. Így két nap múlva teszteltem, totál negatív, alig látszódott a tesztcsík. Tehát vagy nem volt ovum, vagy 26-án volt, csak nem néztem. Együtt voltunk párommal ezekben a napokban, de nem mernék mérget venni arra, hogy jókor voltunk jó helyen :D Mindenesetre azért bizakodom. Augusztus 10-11. körül kell megjönnie, ha nem jön, augusztus 13-án fogok tesztelni!
Többiek? Hogy álltok? Ki mikorra nem várja? Ki mikor tesztel?
38/95 anonim válasza:
1/14/29 vagyok.Én is aug.10 re nem várom,addig még sajnos sok idő van,mi elkaptuk az ovut,annyira bizakodom.A hőm már fent van,remélem így marad :)
39/95 anonim válasza:
Sziasztok! Holnapra nem várom! Derekam fáj,hasam alul feszűl,cicim néha nagyon érzékeny és ma estére hányinger..sztem ez amugy túl korai lenne,hőm fenn de nem őrzem terhesnek magam! Épp siófokon nyaralok..kivi leszek! Syl
40/95 anonim válasza:
En egy napos kesesnel tartok. A hom szerint meg fog jonni.. :( parom szerint viszont duzzadt a mellem. 2-3 napja mondja. Lehet megis baba ? Volt akinek a hoje menszeszt mutatott megis babas volt ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!