Ki NEM várja csütörtökre? Hogy érzitek magatokat?
Nekem enyhe mellfeszülés van, de bimbóérzkenység nincs, habár azt olvastam, hogy ez nem mindenkinél van.ráadásul már egy hete beteg vagyok, úgyhogy nem tudom sikerült e...
a hasam viszont néha nagyon erősen szúr, teljesen máshogy, mint mensi előtt szokott.
görbét nem vezetek, azt nem tudok linkelni.
nem tudom pontosan milyen folyás lenne jó, de nekem semmilyen sincs.asszem megőrülök, és úgy döntöttem, még a csalódás is jobb, mint ez a várakozás, ezért holnap reggel tesztelek. :-)
nagyon sok helyen olvastam, hogy a 13. dpon már kimutatja a teszt. nekem asszem a holnap a 14., de nem vagyok benne biztos.
nade megőrülök a várakozástól, várom a ti "helyzetjelentéseteket" is :-)
Hogy mikorra tervezem az orvoshoz látogatást? (Bocsi először is Gratula a pozi teszthez, leljétek nagyon sok örömötöket a kicsiben!)
Hát, szombaton töltöm ugyebár a 4. hetet.Mivel már volt egy vesztésem, igy nem kockáztatok, igy az 5. hét vége felé már elmegyek orvoshoz.Biztos ami biztos.Igaz, akkor még nem biztos, hogy lesz szivhang.Ugy tudom az a 7.-8. héten jelentkezik.
Ja, még annyi, hogy milyen erősségü volt a tesztetek?
Utolsó válaszoló!
Sajnálom!!! Új hónap, új remény!!! Ne add fel!!! Nektek is sikerülni fog!!!!!!!
Három nap késés után én is vérezgetek, és görcsölgetek...szétszakad a lelkem.Pedig irtam,hogy halvány pozi lett a teszt....és még utána egy pár.Nem tudom mi ez.Én is megyek dokihoz.Ő majd okosabb lesz.
Fel a fejjel....ugye? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!