Lombikosok! A beultetes utan ti mennyire kimeltetek magatokat? Otthon voltatok 2 hetig, vagy azert elmentetek otthonrol? Otthon milyen hazimunkat lehet vegezni? Nektek fajt a beultetes?
Én feküdtem egy napot, igaz nem mondta a dokim. Aztán az edzés kivételével mindet csináltam. 11 napot voltam otthon, annyi szabim volt (2 hétvége beleesett).
Sikerült, csak félre, méhen kívüli lett.
Legközelebb nem maraddok otthon ennyit, attól függ hogy esik majd, 3-5 napot max, aztán meló. De feküdni nem fogok.
Szia! 2 embriócskát kaptam vissza, az elsővel nagyon megszenvedett a doki, alig tudta felhelyezni, nyomkodták össze-vissza a hasamat, na az elég kellemetlen volt, a második meg 1 pillanat alatt fent is volt. A férjem még mondta is, hogy úgy megszenvedtünk az egyikkel, hogy kizárt, hogy ne tapadjon meg! És igaza lett! Most várom, hogy kibújjon! :)
Amúgy én kb. 3 napot pihentem, utána viszont már mindent csináltam, de csak óvatosan.
Sok sikert Neked is!
38+5 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!