Ki NEM várja csütörtökre? Hogy érzitek magatokat?
Nekem enyhe mellfeszülés van, de bimbóérzkenység nincs, habár azt olvastam, hogy ez nem mindenkinél van.ráadásul már egy hete beteg vagyok, úgyhogy nem tudom sikerült e...
a hasam viszont néha nagyon erősen szúr, teljesen máshogy, mint mensi előtt szokott.
görbét nem vezetek, azt nem tudok linkelni.
nem tudom pontosan milyen folyás lenne jó, de nekem semmilyen sincs.asszem megőrülök, és úgy döntöttem, még a csalódás is jobb, mint ez a várakozás, ezért holnap reggel tesztelek. :-)
nagyon sok helyen olvastam, hogy a 13. dpon már kimutatja a teszt. nekem asszem a holnap a 14., de nem vagyok benne biztos.
nade megőrülök a várakozástól, várom a ti "helyzetjelentéseteket" is :-)
Szia!
Én várok csüt-ig, és tesztelek, bár már én is alig bírok magammal!:)
Mellfeszülés van nálam is, na meg a bimbóm is kicsit érzékenyebb,a has szúrka már nem annyira gyakori mint egy héttel ezelőtt, de néha még érzem, és olyan "furi" az egész pocim.Nálam sincs semmi folyás, olyan vagyok mint a "sivatag".Bár az előző terhességemnél sem volt semmi.Őt sajna elvesztettem 3 hónaposan...De most bizok és reménykedek!
Remélem hogy összejön!
Neked is sok sikert, és minden jót kívánok!
Hát minden tünet a lap alján.
mindkettőtöknek szorítok, holnap reggel megírom a teszt eredményét, habár az lenne az igazi csoda, ha sikerülne.
mindig csak az a fránya kontrollcsík kúszik fel.
már nem is hinném el, ha 2csíkos lenne!
amúgy egyre jobban érzem úgy, hogy meg fog jönni, lehet már azért, mert nem akarok nagyot csalódni.
a férjem most külföldön van, belegondoltam milyen klassz lenne neki küldeni egy kétcsíkos fotót :-)
na mindegy, hajrá lányok, a csütörtök vészesen közeleg!!
Első vagyok, azt hiszem én is tesztelek egyet reggel....hátha.Remélem...:)
Majd megirom, és kiváncsian várom a ti jelentéseteket is!
Ne keseredj el lehet, hogy csak tul korai volt a tesztelés.Biztosat csak akkor tudhatunk ha az elmaradt mensi után tesztelünk.
Szoritok!!!
ja, ujra az előző voltam:)
ja és első válaszoló!
milyen tesztet fogsz használni? én a one step-en és a lily-n gondolkodom.
clearblue-val szoktam, de azzal már sokszor csalódtam. ráadásul egyszer pozitívat is mutatott.. :-S
ha holnap reggel tesztelek, akkor még ma meg kéne vennem a tesztet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!