Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki NEM várja csütörtökre?...

Ki NEM várja csütörtökre? Hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés

Nekem enyhe mellfeszülés van, de bimbóérzkenység nincs, habár azt olvastam, hogy ez nem mindenkinél van.ráadásul már egy hete beteg vagyok, úgyhogy nem tudom sikerült e...

a hasam viszont néha nagyon erősen szúr, teljesen máshogy, mint mensi előtt szokott.

görbét nem vezetek, azt nem tudok linkelni.

nem tudom pontosan milyen folyás lenne jó, de nekem semmilyen sincs.asszem megőrülök, és úgy döntöttem, még a csalódás is jobb, mint ez a várakozás, ezért holnap reggel tesztelek. :-)

nagyon sok helyen olvastam, hogy a 13. dpon már kimutatja a teszt. nekem asszem a holnap a 14., de nem vagyok benne biztos.

nade megőrülök a várakozástól, várom a ti "helyzetjelentéseteket" is :-)

2009. okt. 13. 12:34
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
a mensis fájdalom nem jelent semmit. nekem tegnap egész végig úgy fájt a hasam, hogy azt hittem megjön. most is nyilallgat, ezért nem nagyon hiszem el, ami történik...
2009. okt. 14. 09:30
 32/47 anonim ***** válasza:

Na, hát megcsináltam a tesztet.- lett.De valami nagyon fura.A mellem nagyon feszül, más szinű, de már jelentkeztek a mensis fájdalmak...majd meglátjuk mi lesz.

A babához sok boldogságot kivánok, a többi tesztelőnek pedig sok, nagyon sok sikert!

2009. okt. 14. 11:33
 33/47 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen!

lehet h korán csináltad a tesztet.

amúgy nekem az egyetlen tünetem a mensi-szerű hasgörcs volt.

sok sikert a továbbiakban!

2009. okt. 14. 20:21
 34/47 anonim ***** válasza:

sziasztok nagyon gratulálok mégegyszer, én ma vagyok a 26. napon, és tünetem semmi nincs, már a mellem se fáj, és igy alakulok sajnos:

[link]

2009. okt. 15. 08:37
 35/47 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

A tegnapi után a mai tesztem, halvány pozi lett!!!Csináltam még egyet, és az is!!!

Igy tehát tényleg korán csináltam tegnap??!!

Hihetek a tesztnek???-örülhetek?

2009. okt. 15. 09:07
 36/47 anonim ***** válasza:
szia sztem örülj nagyon:) mert korán csináltad és ha minden nap csináűlál, mindig erösödni fog a jel:) gratula
2009. okt. 15. 12:58
 37/47 A kérdező kommentje:

gratulálok, ez fantazstikus!!!!!!

te mikor mész dokihoz. nekem néha szoktak lenni alhasi fájdalmaim. én a 6. és a 7. hét között gondoltam elmenni, hogy már legyen szívhang. de nagyon félek, hogy miért szokott fájni a hasam, meg nem akarom, hogy méhen kívüli legyen, így egy héttel korábban megyek, az 5. és 6. hét közt. ha gond lenne, nem akarok úgy élni, hogy meg se próbáltam..

2009. okt. 15. 15:45
 38/47 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Tegnapeltt 16:52 vagyok.

Gondoltam megosztom veletek a hírt: tegnap este és ma délután is pozitívat teszteltem!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Mindenkinek jó babavárást!!! :-)

2009. okt. 15. 16:22
 39/47 anonim ***** válasza:
szóval tegnapelőtt 16:57! Már írni sem tudok a boldogságtól!!!:-)
2009. okt. 15. 16:23
 40/47 A kérdező kommentje:

gratulálok!!!!

mindenkinek nagyon boldog babavárást kívánok!!!:-)

2009. okt. 15. 16:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!