Akik mensi előtt teszteltek és pozitív lett! Csak kíváncsiságból teszteltetek korán (mert nem bírtátok kivárni), vagy már "másképp" éreztétek magatokat és azért?
:)
mennyivel előtte teszteltél és milyen teszttel?
Én nem éreztem még akkor semmit. Talán a cicim máshogy feszült!
Nálam úgy volt,hogy hazaszaladtam a melóból délelőtt valamiért és a fürdőben lévő rattan ládikában kerestem valamit és kezembe akadt egy teszt, amit még két hónapja vettünk. Akkor még nem terveztük, csak késett és esélyes votl,hogy becsúszott,ezért megvettem a tesztet, de másnap megjött és megmaradt.
Egyébként is pisilnem kellett, gondoltam megcsinálom. Egy perc múlva nega, rohantam vissza melóba. Este azért ránéztem, és halványan de ott volt a 2. csík. Viszont nem tudtuk,hogy mikor jött ki pontosan,mert otthagytam ugye reggel, így nem mertünk örülni. Ez volt mensi előtt 6 nappal!
Két nap múlva délután megjött a megrendelt ovuteszt csomagom. Nem bíztam a véletlenre, még csak egy hónapja próbálkoztunk, de én már ovutesztet rendeltem!:))
Na mindegy, kíváncsi voltam,hogy mit mutat és megcsináltam egyet. Nagyon erős lett a teszt csík, ezért elmentem egy x-epil tesztért. Mindkettő halvány, de időn belüli pozi lett! Ez volt mensi előtt 4 nappal!
De! Másodszorra nem fogok előtte tesztelni. Amikor felhívtam a dokim,hogy pozi tesztem van,akkor azért megjegyezte,hogy azért nem szereti,ha ilyen korán csinálnak tesztet, mert sajnos ilyenkor még megjöhet! Hát én 4 napig rettegtem, nézegettem a bugyim egyfolytában.
Szia. Nálunk ugyanaz a helyzet, mint az első válaszolónál. A párom azt mondta, hogyha ő gyereket akar, akkor csinál is. :):):) Nemvárt napja előtt3 nappal délutáni vizeletből (Vaterás One Step terhességi teszttel) pozitívat teszteltem. Első próbálkozásunk volt. :)
Most vagyok 6 hetes, ,majd csak hétfőn megyek dokihoz, ugyhogy halkan örülök.. :):)
én csak türelmetlenségből és megérzés miatt. tünetem nem volt.
12napon lett pozi,2nappal a nem vár elött.
Hát,én teszteltem ekkor is,akkor is.. legutóbb előtte 1 nappal,25-ös teszttel :)
Mert nem bírtam már cérnával :)
Üdv:2gyerkőcös,29 heteske
Én a nemvárt előtt 1 héttel. Megérzés? Nem tudom, de biztos voltam benne, hogy tuti baba van. (tervezett volt)
A férjem simán lehülyézett, hogy ilyen könnyen azért csak nem ment :D
Nagyon halvány második csík volt. Másnap volt pont vérvételem (beixeltem de pszt a hcg szint mérést is). Eredmény ott volt, hogy magas és okés baba van tuti :)
2 éves csibészke anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!