Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jövő hét csütörtökre (aug.11-r...

Jövő hét csütörtökre (aug.11-re) nem várom. Ma egy kis barnázásom volt. Szeretnénk babát. Lehet ez a beágyazódás jele? Ez a 3. próbálkozós hónap.

Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 17:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem peteérés után 5 nappal, tehát menstruáció előtt 9 nappal volt kis barnázásom, de ma sajnos megjött.
2011. aug. 6. 17:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Csak azért írok, mert én is pont akkorra nem várom! Nekem az első terhességnél semmi barnázás nem volt, úgyhogy erről nem tudok nyilatkozni. De sok sikert kívánok!
2011. aug. 6. 20:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Én 12.-ére nem várom.Sok helyen olvastam, hallottam, hogy az tényleg lehet jele a beágyazódásnak.Nekem se volt az első terhességnél. Hát mi már lassan 1 éve próbálkozunk, de úgy, hogy sajnos 3 hónapja elvesztettünk egy bébit.Mi is nagyon szeretnénk már hogy jöjjön a kistesó.Szorítok nektek!
2011. aug. 6. 20:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehet beágyazódás. Az első terhességemnél az együttlét után kb. 9-10 nappal volt pici rózsaszínes folyásom meg enyhe görcsölgetésem 1-2 napig.
2011. aug. 6. 23:03
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Második babánk lesz. Az elsőnél nem emlékszem, hogy lett volna ilyen. A furcsa az, hogy el is múlt a barnázás. Semmi bajom. Reménykedek.
2011. aug. 7. 19:46
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem bírtam ki és reggel csináltam egy Gravi-HCG tesztet. Pozitív lett. Nem halványan, hanem rendesen! Juppiii!!:-))
2011. aug. 8. 08:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :)
2011. aug. 8. 14:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Gratulálok, de te is gratulálhatsz nekem. Nekem is POZITÍV!!!! :D
2011. aug. 8. 21:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Andika akkor én is gratulálok.
2011. aug. 9. 09:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Második vagyok, gratula mindkettőtöknek! Ma reggel nekem negatív lett. :(
2011. aug. 9. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!