Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki NEM várja csütörtökre?...

Ki NEM várja csütörtökre? Hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés

Nekem enyhe mellfeszülés van, de bimbóérzkenység nincs, habár azt olvastam, hogy ez nem mindenkinél van.ráadásul már egy hete beteg vagyok, úgyhogy nem tudom sikerült e...

a hasam viszont néha nagyon erősen szúr, teljesen máshogy, mint mensi előtt szokott.

görbét nem vezetek, azt nem tudok linkelni.

nem tudom pontosan milyen folyás lenne jó, de nekem semmilyen sincs.asszem megőrülök, és úgy döntöttem, még a csalódás is jobb, mint ez a várakozás, ezért holnap reggel tesztelek. :-)

nagyon sok helyen olvastam, hogy a 13. dpon már kimutatja a teszt. nekem asszem a holnap a 14., de nem vagyok benne biztos.

nade megőrülök a várakozástól, várom a ti "helyzetjelentéseteket" is :-)

2009. okt. 13. 12:34
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
Én szombatra nem várom. Kemény a pocim kicsit fájnak a melleim, fáj a hasam is. Fehér folyásom van úgy hiszem ezúttal sem sikerult bár belul nem érzem ilyen egyértelmunek a remény ott van végig bár igaz ebbe a hónapba még antibiotikumot is kellett szednem megfáztam rá egy hetire mikor lett volna a beágyazódás így nem hiszem hogy sikerult márcsak reménykedem.
2009. okt. 13. 15:25
 12/47 A kérdező kommentje:
nekem is ugyanez, én is kb akkor lettem beteg, amikor te... de hátha ;-)
2009. okt. 13. 15:38
 13/47 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a Gabriel terhességi tesztben bizok a legjobban.Ezt ajánlották a legtöbben.

2009. okt. 13. 16:03
 14/47 A kérdező kommentje:
oké, köszi, habár már egyre jobban érzem azt, hogy megjön, és még mindig nem mentem el tesztet venni..
2009. okt. 13. 16:05
 15/47 anonim ***** válasza:

sziasztok én péntekre nem várom, tegnap ota kicsit olyan a mellem meg a hasam mint mikor meg kell jönnie. nem tudom mi van. szerintetek? drukkolok mindenkienkj, várom a teszteket.

[link]

A kérdés kiírásának időpontja: ma 08:45

2009. okt. 13. 16:17
 16/47 anonim ***** válasza:

ja bocsi ujra:)

ttp://www.ciklus.hu/images/diagramok/782315a661ded60482f469678dbf5ef3_090920_09...

2009. okt. 13. 16:17
 17/47 anonim ***** válasza:
Igen, én is ugy érzem néha, hogy megjön ebben a hónapban is, de aztán valami belülről azt súgja,hogy most összejött.A sok pisi, a mellem, és minden jel...kiváncsi leszek a holnap reggeli tesztemre.Várom, és félek is tőle...
2009. okt. 13. 16:28
 18/47 A kérdező kommentje:

a diagramodat sajna nem tudom megnyitni.. :-S de drukkolok!!!

nekem most megjelent a mensi előtti "hasbugyogás"...

2009. okt. 13. 16:29
 19/47 A kérdező kommentje:

16:28: remélem jó a női megérzésed!

holnap reggel már okosabbak leszünk :-)

2009. okt. 13. 16:31
 20/47 anonim ***** válasza:

Nekem nem tökéletesen pontos a ciklusom, de az tuti, hogy ma, holnap, vagy csütörtökön NEM kéne megjönnie. Mindig szoktam barnázni mensi előtt 2-3 nappal, ami napról napra sörétebb és több. Most vasárnap volt egy nagyon pici halványbarna, tegnap még kevesebb és világosabb, ma pedig eddig egy pötty. Szóval még reménykedem, bár nem hiszem, hogy a barnázás jót jelent... Viszont épp most voltam a kozmetikusomnál, aki rákérdezett, hogy kismama vagyok-e, mert feltűnően kitisztult az arcom. Ez az egyik dolog, ami miatt reménykedem. A másik, hogy sosem szokott fájni a derekam (sem pé-kor, sem mensi előtt, sem mensi alatt), most viszont bő 1 hete fáj.

Már gondolkodom a teszten, de nem akarok csalódni. Majd talán a hét végén, ha addig sem köszönt be piri.

Egyébként 2 hónapja próbálkozunk.

2009. okt. 13. 16:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!