3 napja késik, pozitív teszt után negatív, meddig várjak?
Figyelt kérdés
Péntekre nem vártam nem is jött meg. Pénteken reggel első pisis tesztem pozitív volt. Ma reggeli xepilen még halvány csík sincs. Néha úgy érzem meg fog jönni aztán úgy h.nem. Fájdogál a derekam enyhén ami furcsa h.száraz vagyok, mint a szahara és végképp nem tudom hogy mi is van most velem. A héten várok aztán ha nem jön meg elmegyek a dokihoz. Addig valami ötlet? Más hasonló helyzetben?2013. jún. 10. 08:58
31/36 A kérdező kommentje:
sziasztok. Nem akarok új kérdést kiírni ha valaki még olvassa a kérdésemet írjon már valami okosat. Szóval múlt héten pénteken volt pozitív tesztem reggel és délben. Azóta a clear blue halványon kívül negatívak. Megjön érzésem van és bár nem hőmérőzök de péntektől méregetem reggelente és még ma is 37,4volt reggel. Ma 3szor aludtam el és néha úgy érzem magam mint ha körhintán ülnék, émelygek és hányingerem van. Holnap lesz h.egy hete késik. Néha előfordul h.nem 28 napra jön meg hanem max.31re de ma már 34napnál járok. Az ovumat nem ellenőrzöm teszttel de biztosan tudom h.május 15.-én volt. A jelekből gondolom. És csak agyalok de már az őrület határán vagyok. Gondoljátok h.elhalt a terhesség? Esetleg méhen kívüli? vagy vmi.hormon zavar? Ez a hét vége kemény lesz ha nem jön meg. Jövő héten elmegyek a dokimhoz hátha ő okosabb lesz. A remény még él bennem a nagyobbik lányommal amikor várandós voltam 7hetesen negatív volt a teszt aztán volt meglepi amikor a doki közölte h.kb.10hetes vagyok. Hát jól kifogtam na. Egyedül ez a fejfájás ami esetleg menzesz miatt lehet de az ember feje fájhat mástól is. Na nem tudom mi lesz szívem szerint már holnap elmennék orvoshoz de várakozó üzemmódba kapcsolok lehet h.már a stressztől késik csak amit okozok magamnak.
2013. jún. 13. 16:43
32/36 A kérdező kommentje:
Még az lemaradt h.a nagy lányomnál hittem annak az egy negatív tesztnek és bár hittem volna most annak a pozitívnak. Max.meglepődtem volna ha mégis megjött volna vagy jönne.
2013. jún. 13. 16:51
33/36 anonim válasza:
nekem is volt vagy 10 negatív tesztem és mégsem jött meg,aztán közölte a doki,hogy 7 hetes terhes vagyok.Hazamentem újra teszt és az is negatív volt.Mai napig nem értem,pedig volt baba.2 éves a lányom
34/36 A kérdező kommentje:
Ilyenkor miért nem mutatja a teszt én nem értem. Hát már nekem is van 4negatív tesztem ha nem öt. Tüneteim alapján nyugodt szívvel mondanám h.babám lesz csak ezek a negatív tesztek nem klappolnak és már abban sem vagyok biztos h.nem én produkálom a tüneteket. Ha nem jön meg hétvégén elmegyek a dokihoz hátha azt mondja baba lesz. De jó lenne!
2013. jún. 13. 18:54
35/36 A kérdező kommentje:
sziasztok! Ma éjjel nagy görcsök közepette elöntött a vér. Úgy h.ennyi volt az agyalás! Nagyon szomorú vagyok és ezek szerint a negatív tesztnek volt igaza.
2013. jún. 14. 07:47
36/36 anonim válasza:
Sajnálom,de remélem a következő hónapban sikerülni fog!!!Ne aggódj,és kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!