3 napja késik, pozitív teszt után negatív, meddig várjak?
Figyelt kérdés
Péntekre nem vártam nem is jött meg. Pénteken reggel első pisis tesztem pozitív volt. Ma reggeli xepilen még halvány csík sincs. Néha úgy érzem meg fog jönni aztán úgy h.nem. Fájdogál a derekam enyhén ami furcsa h.száraz vagyok, mint a szahara és végképp nem tudom hogy mi is van most velem. A héten várok aztán ha nem jön meg elmegyek a dokihoz. Addig valami ötlet? Más hasonló helyzetben?2013. jún. 10. 08:58
21/36 A kérdező kommentje:
Hát nekem éppen még csak görcseim sincsenek talán a derekam fájogat kicsit néha jobban, de ma már vagy 20-szor mentem úgy a wc-re hogy na most tuti megjött. Fájtak a melleim viszont ma nem érzem egyáltalán olyan mint menzesz után. Megőrjít ez a helyzet komolyan. Már magam sem tudom mit gondoljak.
2013. jún. 12. 12:46
22/36 anonim válasza:
Kitartás!
Nekem mikor nem jött meg,után aegy hétig olyan halvány volt a tesztem,hogy csak na! És mégis baba volt... X-epil-t vettem,tescoban kb.700.- a két teszt csík! :) Ja,és vettem egy másik fajtát is,arra nem emlékszem,de drágább volt,és az sem volt erősebb!
23/36 anonim válasza:
Drukkolok! Szerintem is baba van a dologban..
24/36 A kérdező kommentje:
Nem tudom már mit higgyek. Egyfolytában megjön érzésem van és már rettegve megyek a wc-re h.na biztos megjött. Ez borzasztó. Már a fejem is belefájdult. Úgy vagyok vele h.ha nincs baba akkor inkább jönne meg. De h.késik e vagy tényleg sikerült azt jó lenne tudni. Nem is tudom mikor késett ennyit? Gondolom hétvégéig eldől h.mi lesz. Majd megírom drukkoljatok csajok!
2013. jún. 12. 18:21
25/36 anonim válasza:
Harmadik gyerekemmel én is így voltam, úgy éreztem, megjön és rohantam a wc-re, de semmi. Aztán egy két csíkos teszt...
Neked is ezt kívánom!
26/36 A kérdező kommentje:
köszönöm és remélem nem menzesz lesz belőle. Irigylem azokat a nőket akik csak egy tesztet csinálnak és hisznek neki már egy éve és 3hónapja próbálkozunk azért volt hihetetlen a pénteki teszt és ráadásnak még meg se jött. Fáj nagyon a fejem félek reggelre megjön. Minden nap egy örökké valóság.
2013. jún. 12. 21:36
28/36 anonim válasza:
Az első hetek nekem mindig "megjön" érzéssel jártak. Csak még ott volt a szokottnál erősebb mellfájdalom, sűrű pisilési inger. Na meg nagyon jóízűen tudtam enni, szinte bármit. Aludni is aludtam jó sokat. Szorítok!
29/36 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Szerintem nincsen baba. Még nem jött meg,de egyre egyértelműbb h.fog már fáj mindenem szerintem ma megjön. Majd szët megy a fejem és a derekam. Csak szórakozik velem a természet. Délután megírom a fejleményeket.
2013. jún. 13. 06:54
30/36 A kérdező kommentje:
Vettem egy gyógyszertári 400ft-os tesztet hát hót negatív 6nap késésnél pedig illene mutatnia valamit. Már gondolni sem tudok mire valószínü h.megfogant csak valami nem volt jó és talán a clear blue azért volt halvány pozitív mert az érzékenyebb vagy nem tudom mert ahogy olvasgatom soknak lett halvány pozitív és nem volt baba. A hetet megvárom ha nem jönne meg elmegyek dokihoz. Túl szép lett volna ha sikerült volna. Úgy le vagyok törve!
2013. jún. 13. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!