Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 napja késik, pozitív teszt...

3 napja késik, pozitív teszt után negatív, meddig várjak?

Figyelt kérdés
Péntekre nem vártam nem is jött meg. Pénteken reggel első pisis tesztem pozitív volt. Ma reggeli xepilen még halvány csík sincs. Néha úgy érzem meg fog jönni aztán úgy h.nem. Fájdogál a derekam enyhén ami furcsa h.száraz vagyok, mint a szahara és végképp nem tudom hogy mi is van most velem. A héten várok aztán ha nem jön meg elmegyek a dokihoz. Addig valami ötlet? Más hasonló helyzetben?
2013. jún. 10. 08:58
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Az korai terhességnél nagyon sokat számít, ha híg a pisi, a Gabriel meg sztem egyébként is egy vacak teszt, nekem is volt úgy napközben negatív, hogy vérvétel alapján tudtam, hogy van hcg (Gabriel 25-ös, nekem 40 körül volt a hcg-m, és totál negatív volt). Ne igyál egy darabig, és tesztelj vmi másik típussal.
2013. jún. 10. 13:43
 12/36 anonim ***** válasza:
Reggel tesztelj és ne igyál sokat előtte. Így nem csoda, hogy nem látszik akkor sem, ha közbe meg sikerült a baba. Türelem!
2013. jún. 10. 14:46
 13/36 A kérdező kommentje:
Elég sokat iszok mostanában, nem tudom ehez soha nem értettem a hcg szinthez. Tegnap átaludtam az egész délutánt és éjszakát most sem vagyok valami üde és rossz a gyomrom. Tesztem nincs és ha megállom a héten várok megjön e vagy sem aztán doki. Vagy veszek tesztet és holnap elsőből megcsinálom ha ma se jön meg. Az a fura h.pé-rés után 14-15napra megjön most nem jött nem értem. Biztos vagyunk így egy páran. Kicsit fáj a hasam meg ez az álmosság más nincs. Majd megírom mi lett a vége.
2013. jún. 11. 07:32
 14/36 anonim ***** válasza:
Knevethettek,de nekem már mensi előtt volt kívánósságom! Január 2-ra nem vártam,és már 31-én kezdődött,hoyg szomjan akartam halni! Nem gondoltam,hogy mi miatt van,de én 2-3 litert megittam nap mint nap. Álltalában vizet kívántam,vagyis a szervezetem! Ez azért furcsa,mert én fél literrel,vagy még kevesebbel elvagyok egy nap,ha nem figyelek oda mennyit iszom! Ha odafigyelek,akkor 1 liter folyadékot le tudok tuszkolni magamba,de nehezen! Szóval mi abban a hónapban feladtuk,és nem hittem,hogy baba miatt van,csak 3-án volt gynús,mikor már késett! 4-én halvány pozi lett a tesztem! Bár a 9. hétben elvesztettük,de nálam az első jel,hogy annyit ittam,mint a kacsa! :)
2013. jún. 11. 16:14
 15/36 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma csináltam egy clear bluet kereszt jött ki bár jóval halványabb, mint szerintem lennie kellene 4nap késésnél szerintem erősebbnek kellene lenni annak a csíknak. nem vékony szép vastag de szerintem ha volt is baba már nincs. :-( szóval várom h.megjöjjön. Utolsó válaszoló van abban valami amit írtál unokatesóm is egy 1,5l-es ice teát bepuszilt egy ültő helyébe ő sem nagy ivós aztán kiderült h.pocakos. Az ivás meg van nálam is és én is szinte sóvárgok a vízért,de nálam valószínű nem a baba csinálja.
2013. jún. 11. 22:31
 16/36 anonim ***** válasza:
Szia! Végig olvasgattam a kis sztorit. Szerintem van ott baba. Nagyon drukkolok neked! Lehet később fogant, és azért olyan halvány! Írd meg mi lett, szorítok!! :)
2013. jún. 12. 08:50
 17/36 anonim ***** válasza:
Szia! Én is várom az eredmyényt!!!Én még szórítok :))
2013. jún. 12. 09:05
 18/36 A kérdező kommentje:
sziasztok. Nem jött meg bár olyan meg fog jönni érzésem van a párom fél óránként kérdezi h.mit érzek már az őrületbe kerget. Elég étvágytalan vagyok ma és egyre jobban érzem h.megjön. Olyan idegtépő ez és ez a bizonytalanság már tönkre tesz. Ha nem szültem volna még már elmentem volna dokihoz de tudom ilyenkor még csak a megvastagodott méhnyálkahártyát látná. Ha nincs baba legalább megjönne már...
2013. jún. 12. 11:49
 19/36 anonim ***** válasza:

Ez elég babagyanúsan hangzik nekem.

Holnap tesztelj reggeli elsőből megint (hacsak meg nem jön...)

2013. jún. 12. 12:02
 20/36 anonim ***** válasza:
Az erős mensis görcsök nekem is a babát jelezték :) Nagyon drukkolok!
2013. jún. 12. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!