3 napja késik, pozitív teszt után negatív, meddig várjak?
Figyelt kérdés
Péntekre nem vártam nem is jött meg. Pénteken reggel első pisis tesztem pozitív volt. Ma reggeli xepilen még halvány csík sincs. Néha úgy érzem meg fog jönni aztán úgy h.nem. Fájdogál a derekam enyhén ami furcsa h.száraz vagyok, mint a szahara és végképp nem tudom hogy mi is van most velem. A héten várok aztán ha nem jön meg elmegyek a dokihoz. Addig valami ötlet? Más hasonló helyzetben?2013. jún. 10. 08:58
1/36 anonim válasza:
Negatív teszt inkább lehet hibás, mint a pozitív.
Én biztos csinálnék még egy tesztet!
Az első teszted erős pozitív volt vagy csak éppen hogy?
2/36 anonim válasza:
Sajnos én is csak a várakozást tudom javasolni, 2 naponta ellőhetsz egy tesztet.
3/36 A kérdező kommentje:
A pénteki határozottan pozitív igaz halványabb mint a kontroll de szét rózsaszín volt. A mai az meg némi jó indulattal sem mondható még halvány pozitívnak sem. Menzesz sehol, de ma úgy csináktam a tesztet h.más nem lehet csak pozitív hát mit mondjak volt nagy meglepetés az egy csík láttán. Tesóra dolgozunk és már elkönyveltem h.baba lesz, de esküszöm egyre jobban érzem h.meg fog jönni.
2013. jún. 10. 09:12
4/36 anonim válasza:
Na mindig azon agyaltam,hogy egyszer leírom az én sztorimat is.Szóval nekem 3 gyermekem van.Mikor késett kb 2 hetet csináltam tesztet,ami pozítív volt,aztán pár napjára megjött,amitől teljesen kibuktam aztán a következő hónapban megint nem jött meg és akkor estem teherbe.hihetetlen de a második babánál is ugyan igy volt.pozitiv teszt megjött és következő hónap baba.Harmadiknál szintén.hihetetlen,de igaz.Mikor harmadszorra késett és pozitiv volt akkor mondtam a férjemnek,hogy jövő hónapban terhes leszek,persze kinevetett,mint mindig és a dokim is.Soha nem számoltam a napokat,nem szexeltünk időre.
5/36 anonim válasza:
Én is csinálnék mégeggy tesztet...:)
6/36 anonim válasza:
Másfélével is tesztelj. Szorítok!!!
7/36 A kérdező kommentje:
Most megyek veszek tesztet aztán meglátjuk, de ebből menzesz lesz szerintem de nem tudom hova tenni a pozitív eredményem? Talán korai vetélés? Vagy álpozitív lett volna?
2013. jún. 10. 09:47
8/36 anonim válasza:
Kedves 3-as:
Tenyleg hihetetlen, de egyben vicces is. Neked koszonhetoen szepen indul a reggelem. Koszonom!
Kedves kerdezo:
Nagyon varjuk az eredmenyt es szoritok neked, hogy baba legyen. Mindenkeppen ird meg!
9/36 anonim válasza:
Szerintem nem hihetetlen, amit leírt a 3-as válaszoló... tesztelj még, várj picit, de ha azok is negatívak és megjön, akkor valószínűleg egy nagyon korán elhalt biokémiai terhesség volt, és azért nem hihetetlen a történet, mert az ilyen hónapot követően extra könnyű teherbe esni. A szervezeted átáll, mert észleli a terhességet, aztán mégse, és így közerővel újraindul. Az én gyerkőcöm is ilyen hónap után fogant, az unokatesómé is, barátnőmé is. Úgyhogy akkor se keseredj el, ha ez most nem sikerült, hanem hajrá ezerrel a következő hónapban!!!!
10/36 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Gabrielt kaptam a gyógyszertárba igaz egy liter gyümölcslé után és 10percenkénti pisilés után majd nem szintelen volt a vizeletem de gondolom ez nem számit nagyon mert ha baba lenne szerintem illett volna h.kimutassa szóval negatív lett ez is. De nem bánkódok nagyon bár csalódott vagyok. Remélem igazatok lesz és a következő hónap már sikeres lesz. igazából én sem követek semmilyen praktikát a baba ügyben de örülnék ha jönne. 3-mas tényleg hoztál egy kis boldogságot az életembe a történeteddel és remélem júliusban már a pozitív teszt nálam is pozitív lesz és bár még nem jött meg, de valószínű fog ha még sem akkor doki lesz belöle.
2013. jún. 10. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!