Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 165 cm és 78 kiló vagyok. Túl...

165 cm és 78 kiló vagyok. Túl sok ez egy egészséges terhességhez? Próbálok fogyózni, de úgy szeretnék már egy kis tesót a kisfiam mellé!

Figyelt kérdés
2013. ápr. 6. 10:34
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:

Egyébként ezek a kilók is úgy meghatározzák az életünket közben meg 2 azonos kilójú (kb. azonos magasságú ember) se néz ám ki ugyanúgy.

van egy barátnőm 165 cm és 70 kiló, de senki meg nem mondaná róla, csinos arányos, formás, IZMOS! de mégis csak 70 kiló láttam a mérlegen, nem akartam elhinni.

Én 177 cm vagyok és 71-72 kilóval még mindig plötyin néztem ki nem voltam formás és csinos mint ő. És most ez nem önirónia, hanem valóban így volt én több kilónak néztem ki világéletemben!

Így aztán ez a 70 kiló se egy fix pont. Van 63-65 kiló körüli ismerősöm is akinek meg terhesség nélkül is ilyen kis hájas pocija van egyszerűen neki minden oda megy, akármit csinál úgy néz ki mint aki 4 hós terhes és még kis hájacska is van neki:((

A fogyás téma is, aki vékony alkat és bármit megehet nem is tudja elképzelni milyen az ha az ember egy falat akármit megeszik és meglátszik rajta. Mind azt hiszik csak az lehet túlsúlyos aki féktelenül zabálja a sütit holott nem. Sokan pl. nem is tudnak pajzsmirigy alulműködésükről, csak egyfolytában azzal szembesülnek hogy hiába a diéta odafigyelés csak nem mennek lefelé a kilók és az borzasztó érzés. Nekem is ez volt aztán kihajtottam nagy nehezen a házirorvosból egy vérvételt, és kiderült hogy iszonyúan alulműködött, kaptam gyógyszert, beállították pár hó alatt és csodák csodája ugyanazzal az étkezéssel (diéta természetesen, nem a bármit megehetek kategória) és mozgással ahogy addig is, 4 hónap alatt 10 kiló ment le.

Most már jól érzem magam a bőrömben persze mindig oda kell figyelnem de azért nem ugyanaz ment mint még betegen hogy jóformán alig mertem enni mert akkor is max.stagnáltam...

2013. ápr. 7. 07:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!