165 cm és 78 kiló vagyok. Túl sok ez egy egészséges terhességhez? Próbálok fogyózni, de úgy szeretnék már egy kis tesót a kisfiam mellé!
Figyelt kérdés
2013. ápr. 6. 10:34
11/61 anonim válasza:
Én 155 cm-emhez 80 kg-vel lettem a lányommal terhes, semmi gond nem volt a terhesség alatt. Még a cukrom se volt magas a terhelés se!
Most 85 kg-vel kezdtem!
12/61 anonim válasza:
168 cm vagyok és 78 kilóval lettem terhes. Összesen 6 kilót híztam. Szerintem nem sok, főleg ha keveset fogsz hízni.
13/61 anonim válasza:
Én 170 vagyok és 79 kg-val estem teherbe, 90 kg-val mentem szülni. Nekem nem volt megterhelőbb semmi, és hozzátenném, hogy július 30-án szültem 40 fokos hőségben, de nem zavart se a súlyom, se a nagy poci, se a nagy meleg.
14/61 anonim válasza:
Koszi hogy lepontoztatok, de masok vagyunk. En nem tudnam 70x kiloval kezdeni a terhesseget, es a tobbi. Mindenki maga donti el, hogy hogyan erzi jol magat....
15/61 anonim válasza:
Áá, utolsó, hagyd, a túlsúlyos anyukák személyes sértésnek veszik ezt, látod!
Gondolom az is tök egészséges nekik, hogy nem bírnak megmászni 3 emeletet lihegés nélkül!
16/61 anonim válasza:
Én 169 cm és 86 kg voltam mikor teherbe estem 20 hete. Ekkor azért "már" 10 kg-mal voltam kevesebb mint előtte pár hónappal. Eddig 2,5 kg jött fel rám, de az orvos nem is "engedélyez" 10 kg-nál többet nálam, és már az elején el kellett mennem terheléses vércukor vizsgálatra. Most kezdem érezni hogy kényelmetlen a baba mellé a plusz súly, plusz háj. De ha még egyszer kezdeném, akkor sem várnék míg lefogyok.
17/61 anonim válasza:
Koszi 15-os :) en imadom h a ferjem nonek lat es ugy kezel, nem fordul el es nem mashol keres boldogsagot. Es igy vagyok boldog :) es nem vagyok plaza cica, edzeni sincs idom eljarni, munka csalad mellett.. Igy itthon tornazom es figyelek mikor mit eszek... O nekik igy a jo... Nekem nem :)
18/61 anonim válasza:
Ami lemaradt imadtam h csak a pocakom nott :))) nem mas :)
19/61 anonim válasza:
Én 100 kg-vel mentem szülni és még a szülés előtti napon a kirándulni voltam!
Én teljesen fittnek éreztem magam! Semmi bajom nem volt !
20/61 anonim válasza:
Azért itt is látszik,hogy mennyi a túlsúlyos kismama,és ez elég baj!És nem szép dolog,hogy nyugtatgatjátok itt,meg hogy ti csak ennyit-meg annyit szedtetek fel.Lehet szegény kérdező meg többet fog felszedni(10-15 kilót),akkor lesz csak bajba.Én úgy gondolom,hogy mielőtt belevágtok,fogyj egy kicsit.Neked is jobb lesz,és a babának is!Hidd el!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!