165 cm és 78 kiló vagyok. Túl sok ez egy egészséges terhességhez? Próbálok fogyózni, de úgy szeretnék már egy kis tesót a kisfiam mellé!
Figyelt kérdés
2013. ápr. 6. 10:34
41/61 anonim válasza:
Mint irtam egyaltalan nem vagyok csontos :) van mindenem csak nem mindegy izom meg husi esetleg vagy potyhedt zsiros husi... Ez a kulombseg :) erted mar? Abszolut nem vagyok gebe :) akk 47kg lennek mint tini koromban :)
43/61 anonim válasza:
Úristen, na már megint a vékonyak és túlsúlyosak fikázódása lett egy tök egyszerű kérdésből? Gyönyörűek vagytok!
Én vékony vagyok, eddig szinte nem is jött rám semmi a terhesség alatt, de én így tetszem a férjemnek és magamnak is. De van olyan férfi, akinek nem jövök be egyáltalán, mert a teltebbeket kedveli (bár én nem is nekik akarok tetszeni).
Hagyjátok már ezt az ostoba hajtépést!
44/61 anonim válasza:
hát ha nem kezdte volna el h 70 kiló felett a nő már hordó és h ez mennyire gáz. stb....
45/61 anonim válasza:
Te meg ne vedd már személyes sértésnek, amit egy névtelen valaki írkál! Legyen több eszed, te tudod magadról, hogy jól nézel ki, ennyi elég, nem?:)
46/61 anonim válasza:
nem csak magam miatt,hanem mások miatt is.... egy nőnek,egy anyának ez mindenféleképpen rosszul esik,főleg ha nőtársai ugatják le.. ennyi
47/61 anonim válasza:
Persze, én is kiakadhadtam volna, amiért a "ropikat" szidod, mert én is az vagyok. De engem különösebben nem hat meg:D
48/61 anonim válasza:
Na nem is tudom ki kezdte... Ovoda :) szuper megmento vagy :))) ugyan mar inkabb vicc :) az elejen korrektul leirtam a velemenyemet.. Lehet egeszseges terhesseg 70kilo felett is, de nem hinnem h jol ereznem magam a boromben... Sooot mint irtam 70kilosan szultem 1evig szoptattam es visszanyertem az alakomat... Habar meg sem mert 4kiloval tobb vagyok, van cicim van popsim igy nem vagyok deszka... Nem kell egeszsegtelenul enni es nem lenne ez a gond majd titen husz ev mulva meg jonnek az egeszsegugyi bajok akk megkerdeznem jo e elni 70x kiloval... No mindegy :) te ugy vagy teljes en igy :)
49/61 anonim válasza:
Gondolod azért néznek meg mert van rajtam fölösleg? Na ne röhögtesd már ki magad.... ezt te sem gondolod komolyan :D
50/61 anonim válasza:
70x kilóval nem feltétlen azt jelenti hogy egészségtelenül él valaki... szerintem,de mindegy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!