Tenni kellene erte es nem lenne ugatas :) nem kell gebenek es ropinak lenni az nekem se tetszik, de elhizottnak sem.. Egy no miutan szul nem csak anya lesz hanem meg kell maradni nonek is es nem magadert a tarsadalomert es nem utolso sorban a parodert h ne hagyjon magadra a gyerekeddel azert mert elhanyagolod a tested...
2013. ápr. 6. 22:34
52/61 anonim válasza:
Már 50 ember írt ide,mindenféle marhaságot.
De érdekes,hogy maga a kérdező semmire sem reagál!
Szerintem ő sem gondolta,hogy egy egyszerű kérdésből,ilyen vitát szít!
Én kérek elnézést,a többiek nevében is!
Remélem nem sértettek meg téged!!!
2013. ápr. 6. 22:35
53/61 anonim válasza:
Na figyi, ez az én problémám, de nem ennyi túlsúlytól lesznek később egészségügyi gondjaim. A másik, hidd csak el nem eszek sokat, egyszerűen ezt örököltem, anyukám is és nagymamám is ilyen alkat. 20 éves koromig 60 kg körül voltam és nem változtattam az étkezési szokásaimon mégis felkúszott az a pár kg. Mint ahogy az anyámmal is ugyanígy volt... Lehet hogy ha zöldségeken élnék ismét lehetnék 60kg-s de tartósan nem tudok gezemicét enni és a pénztárcám sem bírja.
Reggelire egyébként teljes kiőlésű kenyeret eszek, a kávémat nádcukorral ízesítem, kerülöm a cukros dolgokat, és mégis ennyi vagyok! Azt mondjuk hozzáteszem hogy megvan a magasságom is hozzá 173 cm. És igenis megnéznek a pasik, lehet hogy több is mint téged....
2013. ápr. 6. 22:45
54/61 anonim válasza:
52-es egyetèrtek Veled. A kérdezőnek annyit mondanék, hogy ne aggódjál lehetsz egészsèges terhes! Ugyanezek a paramétereim voltak nekem is 87 kg-al szültem, igaz csak 80-ra tudtam visszamenni a terhesség után, de én ennek ellenére szeretnék most még egy babát. Amúgy meg a cukorterhelésem is és minden rendben volt. Szerintem nem testsúly függvénye, hogy a terhességednél minden rendben legyen. Az veszekedős párosnak annyit üzennék, hogy egy nő lehet vékony vagy kövèr, ha a lelke csúnya az egèsz nő nem ér egy fabatkát sem!
2013. ápr. 6. 22:51
55/61 anonim válasza:
Nem vitatom fugg a genektol is.. De nem kell zoldseget enni, meg a tobbit en sem vagyok nyul h zoldsegeket egyek :) igen a magasagod meg van, de ezt eddig nem irtad. A tulsulyosokat nem ertem(akik meg alacsonyak is) h erezhetik jol magukat... Lehet megneznek nezzenek ez onbizalmat ad :) legfokepp a parodnak kell h tetszel. Es persze magadnak.. Az egesz nem fajult volna idaig ha nem tulzod el a kommentemet.. Es tenyleg nem vagyok ropi :))))
2013. ápr. 6. 22:53
56/61 anonim válasza:
nem minden 72%-os hozzászólás az enyém! Van rajtam kívül egy másik anyuka aki szintén a szívére vette a lehordózást és szintén 72%-os. Én nem gebéztelek le.
2013. ápr. 6. 23:00
57/61 anonim válasza:
Enyém a 22, 33, 34, 38, 49, 53, és az 56-os válasz, a többi nem!
2013. ápr. 6. 23:06
58/61 anonim válasza:
jelentkezem, a másik 72%os! :) én alacsonyabb vagyok,és igen van rajtam egy kis husika... de az még nem azt jelenti h folyik a hájam mindenhol... mindegy... amugy... XD
K.
2013. ápr. 6. 23:06
59/61 anonim válasza:
Persze hogy nem azt jelenti! Igenis vannak olyan férfiak akiknek ez tetszik, nem tudom miért gondolják mások hogy ez nem így van. Sőőőt a valóban kövér nők között is vannak szépek szerintem. Ott van pl Tóth Vera. Szerintem gyönyörű nő!
2013. ápr. 6. 23:19
60/61 anonim válasza:
Szerintem is szép,de nekem még tetszik amugy pl Adele is. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!