Egy ideje rájöttem, akkor fogok tudni lefogyni (vagy legalábbis NEM hízni) ha követem a reggelizz mint egy király, ebédelj mint egy polgár, vacsorázz mint egy koldus étrendet:D Eddig eléggé bevált, reggelire tápláló dolgokat eszek általában nem is nagyon éhezek meg ebédig, ebédre azt eszem amit anyukám főz, semmi extra és vacsorára mindig gyümölcsöt eszek. Délelőtt vagy ebédnél belefér egy kis süti vagy csoki, de délután kizárt. Kábé két hete csinálom, nem híztam egyáltalán, de nektek mi a véleményetek erről az étrendről? Jó, ha így csinálom? Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat előre is:))
igen ez így jó. és figyelj arra, hogy minél több zöldséget és gyümölcsöt egyél, igyál sok vizet. és a zöld teát tudom nagyon ajánlani! :)
mondjuk járj el esténként futni vagy sportolj bármi mást.
2012. okt. 21. 19:09
2/5 anonim válasza:
1. rossz kategória
2. nem azon múlik ,hogy melyik napszakba mennyit eszel ,hanem hogy mit (no és persze abból mennyit)
Tehát ez a kis süti vagy csoki dolog már nem illik a képbe és látom ,hogy semmi mozgást nem írtál. Pedig akkor fogy az ember ha több kalóriát éget el mint amennyit bevisz. Te meg reggel zabálsz "tápláló dolgokat" ebédre kitudja mit eszel egyedül a gyümölcs ami illik a képbe bár egy két fajtába elég sok cukor van ami nem a legjobb. Egyébként leírnád ,hogy például miket eszel?
2012. okt. 21. 19:09
3/5 A kérdező kommentje:
reggelire: pirítós zöldséggel, vagy magvas müzli
ebéd: általában szárnyas húsok rizzsel, de vannak kivételek nyilván
vacsorára: általában alma
2012. okt. 21. 19:42
4/5 anonim válasza:
Az eredmenyesseg abban rejlik, mennyi a bevitt kaloria es mennyit hasznal el a szervezeted ehhez kepest. Ezenkivul a tapanyagok osszetetele, es minosege is fontos. Csodat semmitol sem varj ezen kivul.
2012. okt. 21. 19:55
5/5 Andrea Ilona válasza:
Jól csinálod, nem véletlen régi népi bölcsesség. Ők még tudták mit hogyan kell. Igyál sok vizet és lehetőleg kerüld a lisztes és cukros cuccokat. A csirkehús egészséges voltát rég megcáfolták, jobb a marha meg a disznó. Az agy is abból építkezik jobban. (www.organa.hu)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!