165 cm és 78 kiló vagyok. Túl sok ez egy egészséges terhességhez? Próbálok fogyózni, de úgy szeretnék már egy kis tesót a kisfiam mellé!
Na jó azért 1.ez nem 100 kiló hogy ne tudjon 3 emeletet megmászni...ez nem túl szép megjegyzés...
2. egyáltalán nem biztos hogy 15-20 kilót hízik, sőt nekem inkább az a tapasztalatom hogy az 55-60 kilós barátnőim híztak vagy 20 kilót terhesen de amúgy semmi baj, csinik voltak úgy is, és természetesen leadták.
Abban igazatok van hogy kicsit több a súlya mint az ideális lenne. De szerintem az fontosabb hogy mondjuk ne legyen 5 év a tesók között mint hogy most van rajta 8-10 kiló. Még utána se lesz elkésve a fogyással mikor megszült.
Vagy hát kinek mi az első meg a fontos.
Nekem fontos volt hogy 2-3 év legyen a gyerekeim között.
Én 177 cm vagyok 78 kilóval kezdtem 86 kilóval mentem szülni.
Szoptatás után nekikezdtem az edzésnek, diétának, és 68 kiló lettem amennyi 20 évesen voltam utoljára.
Szóval semmi sincs veszve.
És a másik hogy azért nem kell annyira kongatni a vészharangokat ez nem 100 kiló azért (azzal valóban sokkal nagyobb kockázata van egy csomó betegségnek a terhesség alatt is).
Na,azért valljuk meg őszintén,hogy még mindig a csinos és vékony modell alkatú lányok hódítanak!Őket akarják a férfiak.Az,hogy mondjuk egy férfinak 90 kilós felesége van,attól lehet,hogy nem jutott neki csinos nő,és beéri ezzel is.
De,hidd el,hogy ő is megnézi a vékony kis cicababákat,és inkább ölelgetne egy vékony nőt,mint egy kövéret.
De persze ezt nem mondja az asszony szemébe,mert akkor már ő se lenne mellette! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!