Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 165 cm és 78 kiló vagyok. Túl...

165 cm és 78 kiló vagyok. Túl sok ez egy egészséges terhességhez? Próbálok fogyózni, de úgy szeretnék már egy kis tesót a kisfiam mellé!

Figyelt kérdés
2013. ápr. 6. 10:34
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
74%

Na jó azért 1.ez nem 100 kiló hogy ne tudjon 3 emeletet megmászni...ez nem túl szép megjegyzés...

2. egyáltalán nem biztos hogy 15-20 kilót hízik, sőt nekem inkább az a tapasztalatom hogy az 55-60 kilós barátnőim híztak vagy 20 kilót terhesen de amúgy semmi baj, csinik voltak úgy is, és természetesen leadták.

Abban igazatok van hogy kicsit több a súlya mint az ideális lenne. De szerintem az fontosabb hogy mondjuk ne legyen 5 év a tesók között mint hogy most van rajta 8-10 kiló. Még utána se lesz elkésve a fogyással mikor megszült.

Vagy hát kinek mi az első meg a fontos.

Nekem fontos volt hogy 2-3 év legyen a gyerekeim között.

Én 177 cm vagyok 78 kilóval kezdtem 86 kilóval mentem szülni.

Szoptatás után nekikezdtem az edzésnek, diétának, és 68 kiló lettem amennyi 20 évesen voltam utoljára.

Szóval semmi sincs veszve.

És a másik hogy azért nem kell annyira kongatni a vészharangokat ez nem 100 kiló azért (azzal valóban sokkal nagyobb kockázata van egy csomó betegségnek a terhesség alatt is).

2013. ápr. 6. 17:52
 22/61 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem sem vészes, ha van időd akkor fogyózz előtte, de ha most lenne az ideális a pici akkor ne várjatok, csak nagyon figyelj oda a kajálásra a terhesség alatt. Vészmadarakkal, károgókkal pedig nem kell foglalkozni, abszolút nem olyan vészes a súlyod mint ahogy azt egyes válaszolók beállítják.
2013. ápr. 6. 19:05
 23/61 anonim ***** válasza:
11%
Hat akinek nem veszes a 70feletti suly... Azt nem tudom sajnalni... Csak a parotokat... De hat kinek a pap kinek a papne :) ettol izgi, hogy senki sem egyforma :) inkabb legyek szep formas varandos, mint egy hordo akit terhesseg nelkul is terhesnek neznek ;))) ennyi.. Es attol h vekony vagyok ugyanugy eszek barmit mint Ti.... Mikor a parotok ephagy egy kivanatos noert akkor meg sirtok, hogy milyen szemet bunko.. Ugyebar, de eljenek a 90kilos asszonyok :))))
2013. ápr. 6. 20:33
 24/61 anonim ***** válasza:
85%
mekkora egy bunkó vagy.... lenézel embereket ( nőket, anyákat) akik 70 kiló felett vannak? hát tudod szégyen vagy.... lehet hogy egy kicsit magadba kellene szállnod... Sok férfi meg eleve nem is szereti a pálcika nőket... csak ti hiszitek,hogy minden férfi titeket akar,pedig elmondom,hogy rohadtul nem...van akinek genetikai adottsága,hogy rendesen eszik és mégsem hízik,van aki meg ránéz egy szelet csokira,és egy kilót máris hízott.... és nem utolsó sorban akár 90 kilós nő is lehet nagyon is kívánatos,nem kell ahhoz 55 kilósnak lenni....
2013. ápr. 6. 20:41
 25/61 anonim ***** válasza:
0%

Na,azért valljuk meg őszintén,hogy még mindig a csinos és vékony modell alkatú lányok hódítanak!Őket akarják a férfiak.Az,hogy mondjuk egy férfinak 90 kilós felesége van,attól lehet,hogy nem jutott neki csinos nő,és beéri ezzel is.

De,hidd el,hogy ő is megnézi a vékony kis cicababákat,és inkább ölelgetne egy vékony nőt,mint egy kövéret.

De persze ezt nem mondja az asszony szemébe,mert akkor már ő se lenne mellette! :D

2013. ápr. 6. 20:58
 26/61 anonim ***** válasza:
62%
hát szerintem meg ez egyáltalán nem igaz, pl az én férjem is igen,megnézi a nőket ( hozzá teszem h nem ezeket a ropi elől deszka hátul léc nőket ) de nagyon jól tudom,hogy nem ölelgetne egy ropi nőt szívesebben, a férjemmel minden ilyesmit megbeszélünk,és nagyon jól tudom hogy mi az ízlése,mi az ami tetszik neki.... meg kb még nem tom ennyi férfinak... az én férjem csak ugy fogalmaz hogy ő nem szereti a csoffatt p*nákat... szal lehet csini meg dögös egy ropi,de egy husi is tud nagyon is dögös lenni...
2013. ápr. 6. 21:06
 27/61 anonim ***** válasza:
19%
54 kiloval nem vagyok ropi :) van cicim, popsim sot pici pocim is (elso terhessegbol szarmazik) es igen tetszik h megneznek es buszke lehetek magamra h 1gyerek utan is tudok normalis kulsovel rendelkezni, nem a neten logok es sirankozok h oooo jajjj ki h nez ki... Velemenyemet irtam le... Jogomban all es lehetek bunko... De a tobbseg nem elhizott anyucikbol all, hanem vonzo nokbol akik ugyanolyan anyak csak nem hagyjak el magukat....
2013. ápr. 6. 21:21
 28/61 anonim ***** válasza:
39%
Lehet a husi is dogos, de csak mertekkel...kb 65kg-ig ami nem tul zsiros... Nem kotozott sonkakkal es orias kuferral a pocakrol ne is beszeljunk... Csak alljatok a tukor ele, parotok ilyennek ismert meg?! Nem.. Egyebkent igy h van rajtam plusz 4kg igy noies alakom van :) nem vagyok lec :)))
2013. ápr. 6. 21:24
 29/61 anonim ***** válasza:
37%
Mért szerinted X kiló többlettel nem néznek meg mondjuk engem? vagy más nőket,akiken van egy kis plusz? 1 vagy akár több gyerek után is igen,lehet csininek lenni,senki nem állította h nem. én is csak vélemyényt formálok,meg csak annyit mondtam h azért nem kell elszállni magadtól.... vannak nálad is sokkal szebb és csinibb nők is,és lehet h sok férfi ha közted meg egy husisabb nő között kell választania,hát.... lehet h nem téged választana....
2013. ápr. 6. 21:30
 30/61 anonim ***** válasza:
55%
arról nem is beszélve h ezt így nem lehet belőni h max 65 kgig dögös egy nő... anyám -.-
2013. ápr. 6. 21:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!