165 cm és 78 kiló vagyok. Túl sok ez egy egészséges terhességhez? Próbálok fogyózni, de úgy szeretnék már egy kis tesót a kisfiam mellé!
Hát ha magamból indulok ki,akkor igen.
Én 165 cm vagyok,és 50 kiló.Így lettem terhes.
A végére 65-tel mentem szülni,15 kilót híztam.
Hogy fogyózol,ha megkérdezhetem?
Nekem soknak tűnik. Én a 163 centi magasságomhoz 60 kilóval estem teherbe, 76 kilóval mentem szülni. Szóval 16 kilót hiztam, pedig nagyon odafigyeltem az evésre. Most 2 éves a lányom, 55 kiló vagyok, de nekem még ez is sok picit.
Milyen fogyókúrával próbálkozol?
Kedves 6-os,de vészes!
Nem bántásból írtuk,hogy fogyjon egy kicsit.
Hanem ő feltett egy kérdést,mi pedig válaszoltunk.
Csak azért,hogy segítsünk.Neki is nehezebb lesz kihordani a babát,ha erre a súlyra még felszed kb.15-20 kilót.
90-100 kilósan szülni is megterhelőbb,nehezebb.
Ha szeretnétek babát,én azt tanácsolom,hogy fogyj egy kicsit,és utánna lássatok neki! :)
Nem olyan értelemeben sok, hogy ettől majd nem tudsz teherbe esni vagy elhízod magad a terhesség alatt.
Ez nagyon sok mindentől függ, sok minden befolyásolja. De tény, hogy túlsúllyal nehezebb lehet. De ez egyéni dolog.
Én 160 cm vagyok, bő fél év alatt estem teherbe, 75 és fél kg-al kezdtem a terhességemet, szóval nagyjából olyan alakkal, mint te. Szóval nem volt nehéz teherbe esnem.
És mindösszesen 80 kg-al mentem szülni, tehát 4 és fél kg-ot híztam az egész terhességem alatt. Én magamról fogytam, ugyanis a fiam volt csak 4 kg, mikor megszületett. Nagyon szépen fejlődött végig.
Tehát nem feltétlenül sok ahhoz, hogy minden rendben legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!