Sziasztok! Az elözö linket és én linkeltem. nagyon jó csapat mindkettő! :)
Nekem van egy 2 éves kisfiam és el terveztük,hogy bele vágunk a tesó projektbe. Január közepe óta szedem a folsavat és a vasat, február eleje óta az elevitet kétnaponta. Februárban el is kezdtünk probálkozni,de el néztem az óvu naptárt és nem jokor voltunk együtt. március 3-7ig meg volt a mensim,majd közép idöben rá áltunk a projektre. márc 31dikén volt a nem várt napja,teszteltem egy halvány pozitiv tesztet,majd két nap mulva egy újjabbat ami erösebb volt, tegnap mégegyett. A mensim elsö napja szerint betöltött 5 hkm vagyok. Május elején megyek orvoshoz. Sok sikert kívánok mindenkinek!
2013. ápr. 7. 13:19
88/99 anonim válasza:
Èn 29 leszek hamarosan ès nagyon szeretnèk mèg idèn babát hogy 30-ig meglegyen az elsö. 2 hete kezdtünk bele, remèlem hamar összejön ;)
2013. ápr. 7. 13:31
89/99 anonim válasza:
Én is szeretnék vagyis mi is a párommal.Mi november óta próbálkozunk sajnos eddig eredménytelenűl :(
2013. ápr. 9. 16:24
90/99 anonim válasza:
ÉN :)))
Mi 1,5 éve próbálkozunk hiába...rossz spermakép, cukorbaj, állandó vizsgálatok, vitaminok, műtétek...az esélytelenek nyugalmával várjuk idén a csodát!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!