Ki szeretne idén az-az 2013-ban kisbabát?!
Én is azt hittem, hogy eü gond van. :)
Saját lakás nélkül egyébként én sem szülnék, albérlet nálam kizárt opció, dehát ezt huszonévesen is meg lehet valósítani.
Meg nem kötelező azzal a gyerekkel 3 évig otthon csücsülni, simán lehet mellette tanulni, fejlődni.
Szóval idióta, aki lenézi a fiatalon szülőket. Bármit lehet gyerek mellett, csak akarni kell.
Igen persze, nyilván, akinek esélye sincs rá, az ne mondjon le róla.
Én valahol kizsákmányolásnak érzem az albérletet.
Komolyan olyan, mintha az emberek azért mennének el azért a minimális kevésért is dolgozni, hogy az albérletet fenntartsák, ami sosem lesz az övéké ráadásul.
Én ezért is döntöttem a saját mellett. Legalább lesz egy biztos pont az életemben, de nyilván erre nem mindenkinek van lehetősége.
Sztem az albérletnek nem kéne kizáró oknak lenni. Nagyon kicsi az esély hogy az ember huszonévesen saját lakást vegyen (hitelt meg a franc fog felvenni önerő nélkül 20 évre, hogy aztán a felénél bármi történhet és cseszhetjük), örökölni sem sokan örökölnek.
Mi elagyunk albérletben, van spórolt pénzünk, ketten fizetjük a lakástakarékot, 10 éven belül lesz saját kérónk, hitel nélkül. De ezért nem vártam volna még 10 évet (pláne, hogy akk párom már 40 éves lenne majdnem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!