Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki szeretne idén az-az 2013-ba...

Ki szeretne idén az-az 2013-ban kisbabát?!

Figyelt kérdés
Volt már egy ilyen kérdés, de sajnos oda már senki nem ír! Szóval írjon bárki aki szeretne idén kisbabát, és izguljunk együtt.:)

2013. ápr. 2. 19:02
 31/99 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti!! Csodák MINDIG vannak. Ne add fel.:)
2013. ápr. 2. 19:50
 32/99 anonim ***** válasza:
23- as voltam. Tisztelet a kivételnek, de általában azok nézik le a fiatalon szülő nőket, akik 30-35-40 éves korukig várnak a babáva, mert előbb saát lakás kell hitel nélkül, mert kizárt az elbérlet, mert csúcson akarnak lenni a melóban....
2013. ápr. 2. 19:51
 33/99 anonim ***** válasza:
Jaj semmi komoly csak most nagyon rossz az anyagi helyzetünk,amiben nagy felelőtlenség lenne bevállalni még egy gyereket a 3éves lányunk mellé!
2013. ápr. 2. 19:52
 34/99 anonim ***** válasza:
Miért az jobb ha valaki 45 után szüli az elsőt. Én 23 voltam mikor az első született de csak mert addig nem volt rá lehetőségem. A másodiknál 26 voltam a harmadiknál 29. Most a negyediket és utolsót szeretnénk és 37 töltöm májusban. De minket nem érdekel senki véleménye.
2013. ápr. 2. 19:54
 35/99 A kérdező kommentje:
Értem.:) De ez csak átmeneti állapot. Ez bármikor változhat, és akkor jöhet nálatok is a kistesó.:)
2013. ápr. 2. 19:55
 36/99 anonim ***** válasza:

Én is azt hittem, hogy eü gond van. :)

Saját lakás nélkül egyébként én sem szülnék, albérlet nálam kizárt opció, dehát ezt huszonévesen is meg lehet valósítani.

Meg nem kötelező azzal a gyerekkel 3 évig otthon csücsülni, simán lehet mellette tanulni, fejlődni.

Szóval idióta, aki lenézi a fiatalon szülőket. Bármit lehet gyerek mellett, csak akarni kell.

2013. ápr. 2. 19:55
 37/99 A kérdező kommentje:
Jól mondtad utolsó.:) Bár én úgy gondolom,hogy ne legyen kizáró ok akinek semmi kilátása nincs saját lakásra. Ne azért mondjon le a legcsodálatosabb dologról a világon. Tudom,hogy elég drága egy albérlet. Bár én lekopogom saját lakásban élek.
2013. ápr. 2. 19:59
 38/99 anonim ***** válasza:

Igen persze, nyilván, akinek esélye sincs rá, az ne mondjon le róla.

Én valahol kizsákmányolásnak érzem az albérletet.

Komolyan olyan, mintha az emberek azért mennének el azért a minimális kevésért is dolgozni, hogy az albérletet fenntartsák, ami sosem lesz az övéké ráadásul.

Én ezért is döntöttem a saját mellett. Legalább lesz egy biztos pont az életemben, de nyilván erre nem mindenkinek van lehetősége.

2013. ápr. 2. 20:01
 39/99 anonim ***** válasza:

Sztem az albérletnek nem kéne kizáró oknak lenni. Nagyon kicsi az esély hogy az ember huszonévesen saját lakást vegyen (hitelt meg a franc fog felvenni önerő nélkül 20 évre, hogy aztán a felénél bármi történhet és cseszhetjük), örökölni sem sokan örökölnek.

Mi elagyunk albérletben, van spórolt pénzünk, ketten fizetjük a lakástakarékot, 10 éven belül lesz saját kérónk, hitel nélkül. De ezért nem vártam volna még 10 évet (pláne, hogy akk párom már 40 éves lenne majdnem)

2013. ápr. 2. 20:03
 40/99 A kérdező kommentje:
Igen ez így van. És még csak azt sem csinálhatsz amit szeretnél. Van ahova állatot nem lehet vinni, sőt a legtöbb helyre nem, és hát nekem van két kutyusom is. Meg van ahol közlik,hogy gyerekkel kizárt,hogy oda költözzenek. Akkor kérdem én, a tökéletes albérlő vagy egyedülálló,vagy házas gyerek nélkül minden nélkül?? Eléggé borzasztó a helyzet!
2013. ápr. 2. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!