Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki szeretne idén az-az 2013-ba...

Ki szeretne idén az-az 2013-ban kisbabát?!

Figyelt kérdés
Volt már egy ilyen kérdés, de sajnos oda már senki nem ír! Szóval írjon bárki aki szeretne idén kisbabát, és izguljunk együtt.:)

2013. ápr. 2. 19:02
 51/99 anonim ***** válasza:

Hőgörbéd van esetleg?

Ha gondolod szívesen megnézem.

Azt is le tudod ellenőrizni ezen keresztül, hogy van-e peteérésed, illetve az ovulációs teszt is biztos :)

2013. ápr. 2. 20:31
 52/99 A kérdező kommentje:
Nem vezetek sajnos görbét. Igazából szerintem nem is jókor voltam a vérvételen. Mert általában ezt a ciklus 3-ik napján csinálják. És nekem 15-én múlt el a menstruációm, és 20-án voltam a vizsgálaton, a terhelésen pedig 21-én. És az LH és FSH szintem is eléggé eltérő. Általában 1:1 arányban kellene lennie. de nekem az LH sokkal több volt. De lehet,hogy azért mert nem akkor voltam amikor kellett volna... nem tudom sajnos. az orvos meg nem mondott semmit...
2013. ápr. 2. 20:34
 53/99 anonim ***** válasza:

Nincs ráírva a laborodra, hogy melyik ciklusnapon mennyinek kell lenni az értéknek?

Az enyémen rajta volt.

2013. ápr. 2. 20:36
 54/99 A kérdező kommentje:
Nekem csak referencia érték van ráírva.
2013. ápr. 2. 20:37
 55/99 anonim ***** válasza:

Sziasztok, Én is csatlakoznék. 1 éves a kislányom és szeretnénk kistesót neki.:) 2 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, szóval ez a 3. próbálkozós hónapunk.

Én férjemmel és kislányommal albérletben lakunk, egyenlőre úgy vagyunk vele ha lenne rá pénzünk akkor sem vennénk lakást..legalábbis itt Magyarországon nem. Sokkal mobilisabb így élni...akár egy jobb állás miatt kellene költöznünk az ország (vagy világ) másik végébe...vagy ha ha beüt a sz@r az országban, akkor 1 nap alatt hátrahagyhatunk mindent. Én részemről soha nem volt kizáró ok az albi. Inkább mint a hitel..és ki tudja mi lesz 40 év múlva mire kifizeted.

Szorítok mindenkinek, hogy mihamarabb összejöjjön a babó:)

2013. ápr. 2. 20:48
 56/99 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék.:)
2013. ápr. 2. 21:13
 57/99 anonim ***** válasza:

Az enyémen rajta volt, hogy melyik nap mennyinek kell lennie.

Van esetleg belgyógyász barátod vagy ismerősöd? Ő is kiírhatja ezeket a vizsgálatokat, nekem is ő írta ki :)

2013. ápr. 2. 21:16
 58/99 A kérdező kommentje:
Nincsen sajnos...
2013. ápr. 2. 21:28
 59/99 anonim ***** válasza:

Akkor simán belgyógyász vagy nőgyógyász beutal.

Ha nem vagy megelégedve a nőgyógyászoddal, akkor nyugodtan menj máshoz, aki majd részletesen tájékoztat, hogy mikor szeretné a vérvételt. :)

2013. ápr. 2. 21:32
 60/99 A kérdező kommentje:
Igazából már elég sok orvosnál voltam. És most hozzá mentem, mert én is nála születtem és a húgom is. Szóval teljesen megbízom benne. Mert nagyon lelkiismeretes velem. Igazából úgy döntöttem,hogy lemegyek a körzeti orvoshoz és kérek egy endokrinológiai beutalót. :)
2013. ápr. 2. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!