Ki szeretne idén az-az 2013-ban kisbabát?!
Hőgörbéd van esetleg?
Ha gondolod szívesen megnézem.
Azt is le tudod ellenőrizni ezen keresztül, hogy van-e peteérésed, illetve az ovulációs teszt is biztos :)
Nincs ráírva a laborodra, hogy melyik ciklusnapon mennyinek kell lenni az értéknek?
Az enyémen rajta volt.
Sziasztok, Én is csatlakoznék. 1 éves a kislányom és szeretnénk kistesót neki.:) 2 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, szóval ez a 3. próbálkozós hónapunk.
Én férjemmel és kislányommal albérletben lakunk, egyenlőre úgy vagyunk vele ha lenne rá pénzünk akkor sem vennénk lakást..legalábbis itt Magyarországon nem. Sokkal mobilisabb így élni...akár egy jobb állás miatt kellene költöznünk az ország (vagy világ) másik végébe...vagy ha ha beüt a sz@r az országban, akkor 1 nap alatt hátrahagyhatunk mindent. Én részemről soha nem volt kizáró ok az albi. Inkább mint a hitel..és ki tudja mi lesz 40 év múlva mire kifizeted.
Szorítok mindenkinek, hogy mihamarabb összejöjjön a babó:)
Az enyémen rajta volt, hogy melyik nap mennyinek kell lennie.
Van esetleg belgyógyász barátod vagy ismerősöd? Ő is kiírhatja ezeket a vizsgálatokat, nekem is ő írta ki :)
Akkor simán belgyógyász vagy nőgyógyász beutal.
Ha nem vagy megelégedve a nőgyógyászoddal, akkor nyugodtan menj máshoz, aki majd részletesen tájékoztat, hogy mikor szeretné a vérvételt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!