Ki szeretne idén az-az 2013-ban kisbabát?!
Figyelt kérdés
Volt már egy ilyen kérdés, de sajnos oda már senki nem ír! Szóval írjon bárki aki szeretne idén kisbabát, és izguljunk együtt.:)2013. ápr. 2. 19:02
61/99 anonim válasza:
Na, ez is jó ötlet :)) Endokrinológus is vágja ezt a témát :)
62/99 A kérdező kommentje:
Hát reméljük. Mert lelkileg már eléggé megviselt ez a 3 év...
2013. ápr. 2. 21:47
63/99 anonim válasza:
Na itt vagyok én is:)) nekem a clostyl eddig úgy néz ki nem segített:((nem is jön meg de a teszt negatív.Endokrinológus ma jól elutasított pedig nagyon magas az inzulin szintem.Reménykedem nagyon vki segít.Szorkolok mindenkinek
64/99 A kérdező kommentje:
Ha elmész ahhoz a magándokihoz tuti segíteni fog. Pont egy parasztot fogtál ki..:(
2013. ápr. 2. 22:01
65/99 anonim válasza:
Tudom eddig nem mondtam,mert nem szeretem hangoztatni,de gyermekápoló vagyok abba a kórházba ahol ma voltam a dokinál...flegma volt és mikor az aszisztens megmondta neki,hogy ott dolgozok akkor kicsit jobban megvizsgált,de mégse tett semmit.Állandóan babák között vagyok olyan nehéz mikor bent hagynak egy 3 hetes gyönyörű kisbabát és én meg csak álmodok,hogy jajj ha az enyém lenne nem hagynám ott...
66/99 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon megviseli az embert..:S De legalább egy kicsit babázhatsz.:) Én úgy megörülök,ha néha látok egy kisbabát, mert a környezetemben most nincs senkinek..:( De azért a szívem is fáj...:(
2013. ápr. 2. 22:12
67/99 anonim válasza:
Én is örülök és hidd el a kolléganőmék szidnak is,hogy minek puszilgatom hozzá teszem fertőző osztályon vagyok,de nem bírom ki mikor olyan kis szép,pici és szuszod meg mosolyog mikor jól lakik :))))))
68/99 A kérdező kommentje:
Lehet én is picit furának tartanám főleg,hogy fertőző osztály...:)
2013. ápr. 2. 22:18
70/99 anonim válasza:
Sziasztok! Én is csatlakoznék! Mi lassan 7 éve várjuk a gólyát, de nem jön felénk. Első baba lenne.
Drukkolok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!