Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki szeretne idén az-az 2013-ba...

Ki szeretne idén az-az 2013-ban kisbabát?!

Figyelt kérdés
Volt már egy ilyen kérdés, de sajnos oda már senki nem ír! Szóval írjon bárki aki szeretne idén kisbabát, és izguljunk együtt.:)

2013. ápr. 2. 19:02
 11/99 anonim ***** válasza:
ja, 1. és 10. vltam :)
2013. ápr. 2. 19:22
 12/99 anonim ***** válasza:

Miért, hány éves vagy?

A Gyuri teák tényleg jók, Avivát is dicsérik :)

2013. ápr. 2. 19:24
 13/99 anonim ***** válasza:
3 hete hagytam abba a gyógyszert, négy hónap múlva kezdünk próbálkozni! :) Szóval én is szeretnék még idén babát a pocakba! :) Első baba lesz!
2013. ápr. 2. 19:25
 14/99 anonim ***** válasza:
ÉN!! :) 20 hós a lányunk és lassan jöhetne a tesó.de csak akkor ha felépült a házunk,mert még anyóséknál lakunk és ide nem lehet még egy babát vállalni...De már csak 1 levél gyógyszerem van és utána jöhet ha akar :)amire meg lesz már nem lakunk itt.
2013. ápr. 2. 19:27
 15/99 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy ilyen sokan vagyunk már. Bár azért elég rossz is,hogy ennyien küzdünk a babáért. Egyébként 21 éves vagyok. Igen tudom,hogy fiatal vagyok meg minden. De úgy gondolom,hogy nem korban mérik az anyaságot.:)
2013. ápr. 2. 19:28
 16/99 anonim ***** válasza:

20 évesen szültem az elsőt :)

Most 20 hónapos. És tervezve volt (a párom 29 éves, ő 9 éve dolgozik ugyanott, én is dolgoztam már másfél évet bejelentve)

2013. ápr. 2. 19:31
 17/99 A kérdező kommentje:
Akkor örülök neki,hogy nem én vagyok az egyetlen.:) Az én férjem 25 éves és 6 éve dolgozik.:)
2013. ápr. 2. 19:33
 18/99 anonim ***** válasza:
Mindig is fiatalon szerettem volna szülni. Munka mellett szakmát szereztem, most itthon vagyok, és főiskolázok (levelezőn), nyelvet tanulok. Saját lakást leszámítva mindenünk van (albéerletben lakunk, fizetjük a lakástakarékot). Még 2 babát szeretnénk, 30 éves korom után nem akarok szülni. semmiképp. Sokan idiótának tartanak, de nem érdekel :) :)
2013. ápr. 2. 19:37
 19/99 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Őszintén szólva én sem szeretnék nagyon 30 után szülni.:) Mindig is fiatal anyuka szerettem volna lenni.:)
2013. ápr. 2. 19:39
 20/99 anonim ***** válasza:

Hát elég szomorú, hogy nem vettek komolyan.

Rokonom most 21 és 8 hónapos a lánya.

Nincs annál csodálatosabb, mintha fiatalon lehetsz anya. Hidd el, a gyereknek is ez a lehető legjobb. Anya 46 éves, én 24.

Szóval tudom mit beszélek :)

2013. ápr. 2. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!