Ki szeretne idén az-az 2013-ban kisbabát?!
Nekem nem volt mèg vizsgàlat mert 1. próbàlkozós hónap ès 1. baba lesz. Nagyon új mèg a helyzet ;) Viszont szedek kifejezetten erre az idöszakra való vitamint.
T.
70. és 75. vagyok! Hogy vagytok? Valakinél esetleg van már + eredmény?
Mónika
91. vagyok
Nekem van két + tesztem, csütörtökön megyek dokihoz, elvileg akkor leszek 6 hetes. :) Nagy a boldogság, mert az első babánk 3 év után fogant, ő pedig az első hónapban. :)
Remélem más is jön jó hírrel! :)
Sziasztok! Van még erre valaki? Remélem sokatoknak gratulálhatok! Nekem megint meg jött. De hétfőn voltam endodokinál ellenőrzésen és azt mondta, hogy most már minden értékem tökéletes, fogytam 12 kilót így 3 hónapon belül sikerülnie kell!
Akik még reménykednek azoknak nagyon-nagyon drukkolok!
Szia Mónika
Nagyon szurkolok neked és ügyes voltál:)Nekem 3hete emeltek az adagon csak egészségügyi dolgok miatt pár nap kimaradt,de megint tudom szedni és bizakodok,hogy segíteni fog nekem is ez a Merkformin.
Neked is pozitív tesztet kívánok :)
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!