Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki szeretne idén az-az 2013-ba...

Ki szeretne idén az-az 2013-ban kisbabát?!

Figyelt kérdés
Volt már egy ilyen kérdés, de sajnos oda már senki nem ír! Szóval írjon bárki aki szeretne idén kisbabát, és izguljunk együtt.:)

2013. ápr. 2. 19:02
 41/99 anonim ***** válasza:

Igen, nekem sem szabhatja meg senki, hogy tartok-e macskát, patkányt, kutyát, madarat, teknőst, stb.

Meg bármikor kitehetnek :(

Na a felelőtlen hitelek egy másik kategória. Annál jobban semmit nem ítélek el. Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. Vannak normális lakáshitelek is, de sokan képtelenek felmérni mit képesek teljesíteni.

2013. ápr. 2. 20:06
 42/99 anonim ***** válasza:

Egyébként nyilván én is jobban örülnék, ha már lenne saját. De hányan buknak bele a hitelbe.

Ismerőseim, a férfi 39 éves, 18 éve dolgozott uganott, nettő 300e Ft fizuval,a felesége a munkatársa volt, 9 éve dolgozott ott, hasonló fizetéssel. 20 évre vettek fel hitelt, 8 éve fizették, a munkahelyük megszűnt. Majdnemutcára kerültek. A pasi 4 hónap alatt szerencsére talált munkát...

Na, ezzel csak azt akarom mondani, hogy hitelre biztos nem vennék házat/lakást. Max 2-3 milliót vennék fel, ha a 2/3 része meglenne a össz árnak.

2013. ápr. 2. 20:07
 43/99 anonim ***** válasza:
Szóval nemcsak feleőtlen hitelesek bukhatnak bele----
2013. ápr. 2. 20:07
 44/99 anonim ***** válasza:

Sok hitelt én se vennék fel. Meg csak olyat, ami maximum 1 kicsit drágább, mint az albérlet, mert ugye azt ígyis úgyis fizetni kell, szóval sehogysem mentesülök a fizetés alól, akkor meg már inkább sajátot.

Meg én nem is luxusvillára vágyom, csak egy kis aranyos kertes házra, de elsőre lakás is megteszi.

2013. ápr. 2. 20:09
 45/99 A kérdező kommentje:
Igen ez így van. És ezért vannak mostanában olyan sokan akik nem vállalnak gyereket az anyagi helyzetük miatt...és csodálkoznak kevés gyerek születik...
2013. ápr. 2. 20:10
 46/99 anonim ***** válasza:

Na igen.

Meg őszintén szólva szerintem divat is lett későn szülni.

Nem is keresnek az emberek komoly kapcsolatot fiatalon.

Ez nem azokra vonatkozik, akik tényleg pusztán csak nem felelőtlenek, de ha bemegyek egy szórakozóhelyre, akkor részeg egyedülálló 30-as nőkkel találom szembe magam, akik alkalmit keresnek. Semmi közöm hozzá persze, nem is szólok én semmit, de valahol ez már lassan általános dolog és ez nem jó.

2013. ápr. 2. 20:20
 47/99 A kérdező kommentje:
Ebben nem tudok sajnos állást foglalni, mert nem járok szórakozóhelyekre.:) És te mióta próbálkozol a babával?
2013. ápr. 2. 20:22
 48/99 anonim ***** válasza:

Én nem próbálkozom még, idén végzek a sulival, utána még 1 évet szeretnék dolgozni, tehát elvileg ha a jó isten nem szól közbe 26 éves koromra már meg lesz :)

Persze most sem borulnék ki, 2 hónap múlva államvizsga, addig a fene észre sem venné és 18 éves korom óta bejelentett munkahelyem is van, szóval nem vágna földhöz, de én még 1 évet rávárok :)

Ti mióta vagytok házasok? Milyen praktikákat próbáltatok eddig?

2013. ápr. 2. 20:24
 49/99 KatAnyu válasza:

16- os mintha rólam írt volna. :) (meg gondolom a többi 79%os is tőle származott)

4 hónappal a 21. szülinapom előtt szültem, tervezve, dolgoztam is korábban, a párom 6 és fél évvel idősebb nálam, 18 éves kora óta dolgozik. Most 19 hónapos a lányunk. Szeretnénk tesót idén. Legalábbis elkezdenénk. Mindig 2-3 év korkülönbséget szerettem volna a gyerekeim között.

Albérletben lakunk amúgy (még) mi is. Egyetemen tanulok még mindig. Én is 3 gyereket szeretnék. És én sem szülnék 30 éves korom után.

Szóval most 22 éves vagyok egyébként.

2013. ápr. 2. 20:25
 50/99 A kérdező kommentje:
2 és fél éve vagyunk házasok. Igazából gyertyázást próbáltunk eddig, és cickafark-palástfű kombinációt. Most mentem el orvoshoz. Voltam vérvizsgálaton és terhelésen is. Az orvos azt mondta,hogy jók az eredményeim, így írt fel Clostilbegytet. Bár nem tudom mire alapozza, mert nem követte végig a ciklusomat,hogy egyáltalán van-e peteérésem. Szóval úgy döntöttem,hogy elmegyek egy endokrinológushoz, mert a 30 perces inzulinom magas lett a cukoroldat után.
2013. ápr. 2. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!