Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki szeretne idén az-az 2013-ba...

Ki szeretne idén az-az 2013-ban kisbabát?!

Figyelt kérdés
Volt már egy ilyen kérdés, de sajnos oda már senki nem ír! Szóval írjon bárki aki szeretne idén kisbabát, és izguljunk együtt.:)

2013. ápr. 2. 19:02
 21/99 anonim ***** válasza:
Ezer dolog miatt jobb sokkal 20-30 között, mint a fölött.
2013. ápr. 2. 19:42
 22/99 A kérdező kommentje:
Bár akik fiatalon szülnek a mai világban eléggé lenézik. De engem abszolút nem érdekelne!!
2013. ápr. 2. 19:44
 23/99 anonim ***** válasza:

Csak a begyepesedett karrierista ambíciókkal teli ....- k néznek le minket. Mondjuk ránézésre én vagyok 28 szóval nem számít.

De ez már kérdés....

2013. ápr. 2. 19:45
 24/99 anonim ***** válasza:

Tudod kik nézik le?

Az irigyek. Akiknek ez nem adatik meg.

És tudod, ha irigyek rád, akkor valamit marha jól csinálsz :)

2013. ápr. 2. 19:45
 25/99 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem a karrieristákra igaz.

Én is karrierista vagyok, jóformán semmi nem érdekel a karrieren kívül, lépni előre, dolgozni látástól vakulásig, a csúcsra jutni. Viszont mégis a fiatalon szülést támogatom, nem csak egészségügyi, hanem lelki okokból is. Jobb a gyereknek, ha fiatalok a szülei.

Nekem is még él a dédimamám. Ki mondhatja el ezt manapság magáról 24 évesen?

2013. ápr. 2. 19:47
 26/99 A kérdező kommentje:
Mondjuk tőlem 21 éves létemre még van ahol elkérik a személyimet...:) Néha kicsit zavar,de hosszabb távon lehet jobb lesz így..:) És van már valami eredményetek,hogy miért nem jön a baba??
2013. ápr. 2. 19:47
 27/99 anonim ***** válasza:
én is szeretnék végre idén kistesót a fiamnak, már 4 éve várjuk, hogy sikerüljön, remélem ez a mi évünk is lesz.
2013. ápr. 2. 19:48
 28/99 anonim ***** válasza:
Én szeretnék,de nem lehet.
2013. ápr. 2. 19:48
 29/99 anonim ***** válasza:
Utolsó! Miért?
2013. ápr. 2. 19:49
 30/99 anonim ***** válasza:
20 éves vagyok én még várni szeretnék még 2 évet,hogy legyen egy kis hátterem!Akik 2013-ban szeretnének babát vagy akármikor annak sok sok szerencsét kívánok hozzá!:))
2013. ápr. 2. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!