22-23-ra nem várók:Tesztelt közületek valaki akár halvány +-at? Mit éreztetek? Testi változások? Állítólag a Clear Blue már kimutatná.
Julcsi vagyok.
Ma egy ClearBlue-t ellőttem.De nem a reggeli vizeletet használtam--de bíztam benne ma van a nemvárt napja...
Vettem egy GABRIEL-t.Mi a véleményetek róla?Azt írják a tájékoztatón,hogy 3napos terhességet is kimutat a beáágyazódástól.
Hát én nem is tudom mikor lehetett nálam a beágyazódás,mert a múlt héten erős tüneteim voltak mára már csillapodtak--kivéve a melleimet--és a fehér folyásom lett több.De olvastam,hogy szinte mindegyikünknél jelen van ez a fehér sűrű folyás.Ez szerintetek jó?
Szóval azt olvastam,hogy a beágyazódásról azt írják egyik helyen,hogy 7-10 napig eltart.Mások azt írják,hogy 7-12napig is eltarthat.Na most igazodjon ki az ember lánya:)Én ezért döntöttem a pénteki tesztelésben,mert mi van ha 12 napig tart tényleg a beágyazódási folyamat nálam?Mit veszíthetek ha később csinálom meg 2 nappal?Addig is termelődik a hcg,és talán egy csalódástól kímélem meg magam,annak ellenér hogy valamiért érzem ezt a pici életet itt a pocimban.Sőt,még a párom is érzi:)
Tehát ,bocsika tőletek kedves válaszolók,de én nem végzem el a tsztet pénteknél hamarabb.Ma még csak a 13-ik dpo-n vagyok,pénteken már 16 lesz.Valamivel nagyobb lesz az esélyem,több hcg-vel,és reggeli vizeletből.
Bocsi azoktól akik nem értenek velem egyet,de szerintem attól ti még tesztelhettek AMIHEZ ++++++ -ot kívánok!!!(de pénteken gondoljatok rám is:)))
Kedves Katkovics!
Ez aztán nagyon jó hír!Remélem nekem holnap nem jön meg!
Gondoljatok rám csajok!
AKI SZERDÁN TESZTEL,ÍRJA ÁM MEG MI LETT AZ EREDMÉNY,MERT MÁR IGEN HOSSZÚ LETT EZ A FÓRUM,ÉS NEMIGAZÁN DICSEKEDHETÜNK +TESZTTEL!HAJRÁ LÁNYOK!ÍRJÁTOK,HOGY +++++++++++3-AT TESZTELTETEK!
Mi akik pénteken merünk tesztelni--ha addig nekünk nem jön meg--gondoljatok ránk is!
Sziasztok csajok! Jöttem drukkolni megint, látom még senki nem tesztelt, vagy én keltem túl korán:) Remélem mindenkinek pozitív lesz a tesztje!! Ezt kívánom mindenkinek aki ma tesztel!!!! Megy a drukk ezerrel:)
37 hetes kismami
Nyiregyi vagyok. Sajna ma leesett a hőm, én lehet nem is tesztelek, minek.
Szióka!
Betti vok,ma már második napja késik:))
Én sem merek tesztelni.....
a hőm ugyan olyan mint eddíg 37,3-de hajnalban feljebb ment 37,6ra!!! lehet most ágyazódtam be? :)amúgy megfigyeltem,minden reggel 07.00-kor kap el az a nyavajás hányinger,tart negyed óráig és elmúlik.és azt vettem észre,hogy kezdenek csökkenni a tüneteim,nincs derékleszakadás,nincs szédülés,nincs mensis görcs.Ami maradt az a hányinger,mellérzékenység,fehéres nyák.
Sziasztok Lányok!!
Én még nem teszteltem, a hőm még mindig fenn, és ma már a melleimet úgy érzem mint valami kis kövecskéket. Elraktároztam a reggeli vizeletet, megyek a gyógyszertárba ami 13:00 kor nyit és jövök az eredménnyel, de félek eléggé!
kitartás mindenkinek, Ott lesz az a BABÓ mindenhol!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!