22-23-ra nem várók:Tesztelt közületek valaki akár halvány +-at? Mit éreztetek? Testi változások? Állítólag a Clear Blue már kimutatná.
Amúgy meg 9-én mutatott az ovu tesztem +-at,akkor gondolom 10-én volt tüszőrepedésem,ahogy a nődokim is mondta,vizsgálat alapján.Ma vagy legkésőbb holnap nem kellene megjönnie,idáig semmi.Viszont folyásom olyan,hogy szinte akkor is folyik olyan tojcsiszerű valami,mikor jövök-megyek.Tiszta ideg vagyok h ez mitől lehet?Jót vagy rosszat jelent?Mindíg azt hiszem,hogy megjön,és rohanok a wc-re.
A méh magasságát önvizsgálat esetén milyen testheyzetben kell végezni?
NAGYON SZÉPEN KÉRLEK TITEKET,HOGY VÁLASZOLJATOK NEKEM AZ ITTENI KÉRDÉSEIMRE,MERT ÚGY ÉRZEM KÉTSÉGBE ESTEM:(((
Az ugye jót jelent,ha mensi előtt szokott lenni barnázásom,és most "csak" ez a fehér folyás szerű valami van???KÖSZI A VÁLASZOKAT.
Kedves Katkovics!
NAGYON szépen köszi a válaszodat!Aranyos vagy h válaszoltál.
Tüszőrepedésem tuti 10-e volt.De mi ez a folyás?Ez idegesít nagyon!Ez most jó vagy rossz?Fent vagy lent kellene lenni a méh-nek?
Péntekig várok a teszteléssel,--csak ki tudja várni.
MINDENKINEK SOK SIKERT,ÉS LÉCCI ÍRON AKI ++++++-AT TESZTELT MOST?
Szia Julcsikám! Itt "Rebeka". Megtaláltalak.
Mivel látom,hogy itt sok szerdai tesztelő lesz én is csatlakoznák hozzátok. Én szombatra nem vártam, nem jött meg, vasárnap - teszt, holnap én is újra tesztelek. Szoritok mindenkinek, hogy ++ legyen! :-) Nagyon kiváncsi vagyok!
:)))))))))Sziamia!!!
Örülök,hogy megtaláltál!Jó sokan vagyunk az igaz!Én nem tudom teszteljek-e holnap.Valahogy félek a csalódottságtól,de a mellem már megőrít teljesen.
Ma teszteltem CLEARBLUE-val,totál--lett.De rosszul csináltam,mert nem a reggeli vizeletből...
Vettem Gabriel-t.Nem tudom az mennyire megbízható????
TI MILYEN TESZTET HASZNÁLTOK KEDVES VÁLASZOLÓK?
Tuti reggeli vizeletet fogok elhasználni a tesztelésre,de lehet megvárom a pénteket!
Remélem még írsz"Rebeka"!És ha nem jött meg szombaton,akkor ott nagyon lehet bébike!Én nagyon drukkolok neked,és mindenkinek,(meg magamnak is!)
sziasztok lányok!
Nekem nem sok tünetem van, néha szurka a petefészeknél, és talán érzékeny mellbimbó de nem annyira mint tegnap. Folyásom az Nekem is van fehér, elég bő de csak ha megvizsgálom magam, a bugyiban semmi nem látszott egész nap. tudom a nappali hő nem sokat jelent de most 37,1-et mértem!!Ja és a derekam egész nap fájdogál.Ha hihetek a két oldalnak ahol a görbimet vezetem, akkor 12cn-en volt
pé-m. És mivel a luteális szakaszom még soha ne volt 14 napnál hosszabb így holnapra nem várom és igy a ciklusom 26 napos lesz.
A görbém:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!