22-23-ra nem várók:Tesztelt közületek valaki akár halvány +-at? Mit éreztetek? Testi változások? Állítólag a Clear Blue már kimutatná.
Sziasztok!
Bár Én 24-e környékén nem várom, tüneteket azért produkáltam.
Múlt héten szerda környékén elkezdett enyhén fájni a petefészkem környékén. Azt hittem felfáztam, és ülőfürdőztem 3 napig. Majd szombatra ez a furi fájdalom a tetőfokára hágott, és teljesen mensis fájdalmaim voltak, mint amikor a legerősebben megvan, zsibbadt fájdogált, ami az egész nemiszervemre kisugárzott. Tegnapra tünet szinte semmi mintha elvágták volna, csak néha érzékeltem enyhe fájást a petefészek környékén. Nyákom nem volt szinte semmi.
MA megint alig van tünetem, nyákom krémes de alig van csak ha megvizsgálom magam. Hőm ár 5. napja 36,8. Lehet Én is tesztelek szerdán mert akkor már a 13. dpo-n leszek, elméletileg a luteális szakaszom hossza nem volt még több 14-nél.
Kívánok Mindenkinek ++++++++++++++++++++++ tesztet!
Majd még jelentkezem vannak-e lettek e tüneteim.
10:15-ös kedves válaszolónak vagyis Bettinek Tatára:)
Bocsika,de nem bírtam ki a tesztelést,de remélem díjazod az őszinteségemet,mert le is tagadhattam volna:)
Csak azért csináltam meg ma észrevettem magamon(28-29naposak a ciklusaim)és szóval észrevettemhogy nagyon folyik valami.Szinte akkor mikor mikor megyek.Azt hittm,na Julcsi(ez vagyok én),na ez megjött.Rohanás a wc-re,de csak valami fehér folyásom van.Megnyugodtam,de nyúltam is a tesztért.Nem reggeli vizelet volt,és gagyi tesztem van itthon(kék csík a neve)
Símán --lett.De mostmár tényleg csak szerdán tesztelek!Addigis puszi nektek(ha addig még nem jövök:)))
Betti írtam a másik topicba is Reni vagyok. Talán lehet nem jó a teszt!!Én amondó vagyok hogy gyorsan csinálj még egyet ha van rá lehetőséged!!
Hanyadik dpo-n vagy ma hogy teszteltél kiváncsiságból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!