22-23-ra nem várók:Tesztelt közületek valaki akár halvány +-at? Mit éreztetek? Testi változások? Állítólag a Clear Blue már kimutatná.
Kedves Betti! Ahogy írtam is, most nem érzek semmi tünetet. Reggeli hőm 36,6, mint tegnap, napközben 37,1-2. Egy tünet, ami biztató, hogy iszonyatosan viszket a jobb bimbóm. ez megvolt az előző terhességeimnél is. Nem tudom mit csináljak, teszteljek-e még a héten, vagy felesleges?! Lehet, hogy csak hétfőn kéne tesztelni. A Te tüneteid nagyon babásak. Mondjuk nekem az előző terhességeimnél sem voltak különösebb tüneteim. Tehát erre sem támaszkodhatok. Már többször is megmutattam a görbémet, de nézzétek már meg légyszi, hogy mit tudtok belőle kiolvasni. Egyáltalán mikor volt a pém, mert még abban sem vagyok biztos, és csak tesztelgetek itt hiába.
Sziasztok Csajok!Itt Julcsi.
Olvastam miket írtatok,hát én már nagyon várom,hogy kinek mi lesz itt a végén?!Szerintem aki--ot tesztelt,ne csüggedjen,mert lehet korai volt a tesztelése.
Gondoltam,ha már én vagyok a kérdező,úgy illik,hogy a tesztelősökhöz csatlakozom.Bevállaltam ma reggel egyet.Első vizeletből,Gabriel teszttel.Halvány + lett,nem tünt el,még ott van.És ennek a tesztelésnek 6 órája.
Szerintetek lehet hinni egy Gabriel tesztnek?Igaz,hogy nagyon halványan,de ott van.Ahányszor a fürdőszoba felé megyek,mindíg megézem a csíkot,hogy nem -e tünt el.Szerintem kamu...majd tesztelek pénteken másikat.
És?Ki tesztelt még?
Szia Katkovics!Köszi szépen,de nem tudom még elhinni.Ezért adok esélyt annak csíknak péntekre is ugyancsak Gabriel teszttel.
Kicsit megjön érzésem van,kissé barnázok,de a melleimmel kész vagyok,mert fáznak a bimbóim,és oldalról hasigat..
De ha halvány + lett a tesztem,akkor mitől van ez a kis barnázásom?2 napja késik is.
Julcsi!
A barnázás a korai terhességben teljesen normális tünet nem kell megijedni,csak arra utal,hogy a méhszalagok nyúlnak,a méhnyálkahártya vastagodik mert napról napra nagyobb hely kell a petezsáknak a puha méhfalban.Akkor kéne aggódnod ha netán élénkpiros,vagy nagyobb mennyiségű vér távozna,egy kis barnázás semmire nem ad okot.Üdv: Betti
Julcsi nagyon gratulálok a még halványka teszthez. Én megyek nemsokára a gyógyszertárba és veszek Medi labot-talán az megbízhatóbb mint a lily!
A reggeli vizeletemet összegyűjtöttem jelenleg a hűtőben pihen, mert azt olvastam, hogy oda kell rakni. Szerintetek a hideg nem árthat a tesztnek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!