Mi a tapasztalatotok a savas hüvelyöblítés alkalmazásáról, a kislány utód születésének érdekében? Eredményes volt annál aki alkalmazta esetleg közületek?
Második babát tervezünk. Kisfiunk után most szeretnénk kislányt. Nem mindenáron, de érdekelnek a praktikák...:)
Azt olvastam,h. ezt a módszert Czeizel Endre is 'javasolta',ilyen esetekre.
Én hallottam olyanról aki natúr joghurtos tampont dugott fel előtte.De ez elég illúzió romboló.
Ha kislányt szeretnének:
- a közösülés az ovuláció előtti 2-3 napra időzítsék
- a méhnyaktól minél távolabb történjen az ejakuláció (a hüvelybemenethez közel)
- a hüvely kémhatását savasítani lehet megfelelő hüvelyzselével.
Az univerzum működése jelentős összefüggésben van a valósággal, legalábbis TENDENCIÁK és valószínűségek esetében. Ez sem hoz garantált megoldást tehát, de a menstruációhoz nincs köze pl. a Hold járásának? ;)
Nos, egy újabb alternatíva, csak lehetőség, személyes tapasztalatom nincs róla, azonban általában véve, számos más tekintetben tapasztalom, hogy működik a tudományos szinten művelt asztrológia (nem a bulvárvilág látszathoroszkópjai.) .
Az alábbi módszer esetén percre pontosan fel kell jegyezni a fogantatás időpontját, tehát itt kivételesen nem valakinek, nem a házaspár tagjai születési képletéről van szó, sem hasonlóról ez esetben.
Idézem:
"Jónás doktor azt is megállapította, hogy ha a nő Hold-fázisát figyelembe véve felállítják a fogantatás pillanatára a horoszkópot, a Hold jegybeli elhelyezkedése megadja a születendő gyermek nemét. Az értelmezés egyszerű: a pozitív és férfias jegyekben (Kos, Ikrek, Oroszlán, Mérleg, Nyilas, Vízöntő) álló Hold esetén fiú utódra lehet számítani, a negatív és nőies jelekben (Bika, Rák, Szűz, Skorpió, Bak, Halak) álló Hold esetén pedig kislány lesz a születendő gyermek. Ezt a tézist a vizsgált nők 98%-ánál hitelt érdemlően bizonyították."
Jónás szerint a lányom fiú kellett volna legyen, sőt, Czeizel szerint is, mert ovukor fogant. Egy viszont igaz, akkor Lactacidot használtam.
A fiammal ovu előtti akcióból estem teherbe, szóval nem hinném, hogy nagyon hatékony ez a naptáras dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!