Segítség! Ma voltam a nőgyógyásznál, hogy a gyerekvállalásról beszéljek vele, és sajnos nagyon elszomorított. Mivel gyógyszert szedtem, így várni kell 3 hónapot azt mondta. Szerintetek? Nektek mi a tapasztalatotok?
Nem tudom mit szedtél, de a mostani gyógyszerek után általában nem kell várni. sőt az első második hónapban még nagyobb is a teherbeesés veszélye.
Lehet,hogy az orvosodnak csak gyakrabban kéne szakirodalmat olvasni?
Én is várnék!
Kikell ürülnie a gyógyszernek és visszaállnia a szervezetednek!
Szerintem.
En is varnek. Habar unokatesom 33 evesen vallata az elsot es o gyogyszer utani elso honapban teherbe is esett, par ev mulva ugyanigy jott a masodik, szoval sokat biztos nem nyom a latba.
Viszont en azert varnek, mert ez alatt a harom honap alatt kiderul, h minden vissza tud-e allni a normalis kerekvagasba.
Bocsánat első, de butaságot mondtál.
A gyógyszernek ki kell ürülnie a szervezetből, minél jobban, annál biztosabb, hogy könnyebb lesz teherbe esni és megmarad a baba és semmi baja nem lesz a későbbiekben (ami a megbolygatott hormonrendszerre lehet esetleg visszavezethető).
első vagyok. A mai gyógyszerek a 7 napos szünet alatt tökéletesen kiürülnek a szervezetből.
Régen indok volt a nyálkahártya megerősödése, de ma már tudjuk,hogy elég erős a nyálkahártya.
Rengeteg cikk szól arról, hogy pl akiknél gondot jelent a beágyazódás, előfordult már vetélés, azoknak direkt ajánlott a tabletta utáni 1-2 hónapban teherbeesni (szemben azzal amit régen gondoltak), hiszen kisebb a vetélés esélye.
Sokat változtak a tabletták az elmúlt 10évben.
Én se vártam márciusba abbahagytam májusba már terhes voltam de sajnos júniusba el is ment.
Júliusba megint sikerült és most minden rendben van erős fejlett baba nagyobb a koránál :)a szervezet úgyis tudja mikor áll készen.
Nagyon sokszor van a nőknek próba terhessége amiről nem is tud csak havi vérzés csúszásának tudja be.
Én nem vártam, a második hónapban babás maradtam a fiammal, a lányommal pedig a harmadikban.
Bár nem írtad milyen gyógyszer, ha olyan, amit még nagyanyáink is ismertek, akkor tuti vártam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!