22-23-ra nem várók:Tesztelt közületek valaki akár halvány +-at? Mit éreztetek? Testi változások? Állítólag a Clear Blue már kimutatná.
Nekem is -- lett reggel,de ezt már írtam.Szerintem várjuk meg mindannyian a szerdát.MIT SZÓLTOK?
Csak már szerda lenne...
Sajnos ma volt egy kis rózsaszínes folyásom, a 32. napon vagyok, holnapra nem várom. Remélem nem jön meg..
A méhszájam nagyon fennt van, alig érem el. Ti mit éreztek?
Sziaszok. Én is írtam már többször erre a kérdésre, nyíregyházáról vagyok. Ilyen a mai görbém, szerintem meg fog jönni, de a hőm felment: szerintetek mi lehet?
Nektek van görbétek?
Szia Én azt mondanám erre, hogy gyönyörű, és az a tegnapi vérzés reméljük csak beágyazódásos vérzés volt. Mert Vannak olyan emberek akiknál a beágyazódás környékén még egyszer megemelkedik a hő!
Az Én görbim így alakul:
Én sosem szoktam barnázni, bár ebben a hónapban clostyt szedtem lehet hogy attól van nem?
Neked is igéretes a görbéd! Drukkolok mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!