22-23-ra nem várók:Tesztelt közületek valaki akár halvány +-at? Mit éreztetek? Testi változások? Állítólag a Clear Blue már kimutatná.
Az elkeseredett hozzászóló vagyok. Inkább megadom a felhasználónevem, mert olyan rossz így számokkal és jelzőkkel illetni egymást. Szóval Katkovics vagyok. Visszajöttem szurkolni nektek lányok, és nézni a fejleményeket. Olvastam a hozzámszóló kedves, megértő szavakat, és nagyon köszönöm. Igazán jól esett! Az a helyzet, hogy azért is el vagyok keseredve, mert ebben a hónapban 3 helyen is vezettem a görbémet, és mindenhol másképp húzta be a pét és az alaphőt is. Azért is csináltam meg vasárnap a tesztet, szerintem korán. A fertility szerint már múlthét csütörtökön meg kellett volna jönnie, de szerintem az képtelenség. Valószínű, hogy a ciklus.hu jelölte jól, és ma nem kellene megjönnie.
Szerintem viszont sajnos meg fog jönni. A hasfájásom egyre egyre erősebb, már a derekam is ketté akar szakadni. Bár a hőm visszament 1 tizedet, a folyásom is egyre több. Úgyhogy mostmár kezdek beletörődni, hogy ez sem a mi hónapunk. Neketek viszont nagyon drukkolok. Ahogy látom, szépek a görbék!
Sziasztok Lányok!Julcsi vagyok.
Vettem ma egy ClearBuet-t.De őszinte leszek hozzátok:én holnap valszeg nem tesztelek.Félek a csalódottságtól:(Talán korai lesz még holnap,ugyanis mára-vagy holnapra nem várom.Eddig semmi:))))A tüneteim:Folyásom van nekem is,a mellbibóm udvarán kis mirigyek jöttek elő(pár napja már),hasam néna-néha fáj,mellem kissé feszül.
Csatolom a görbémet,tekintsetek már rá,mert megőrülök!Érzem ,hogy nem vagyok egyedül,de tudni is jó lenne!!!
Nem szedtem closty-t,és ez az első próbálkozás...Ma nem vártam,idáig még semmi.
Az igazság az,hogy nem mindíg ugyanabban az időpontben mérem a hőmet.Ez gáz ugye?A tüneteim mire utalhatnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!