22-23-ra nem várók:Tesztelt közületek valaki akár halvány +-at? Mit éreztetek? Testi változások? Állítólag a Clear Blue már kimutatná.
Kedves KATKOVICS!
Nem értem mitől mondhatta a doki,hogy elmegy a baba,gondolom tud valamit amit én nem.A helyzet az,hogy ma szintén + a tesztem.A petefészkemnél görcsölgetek,a vérzésem már szinte olyan amilyen szokott lenni.Kissé múltak a mellfájásaim,viszont érzékenyek még.Betti mondta,hogy--biztosan olvastad--hogy a terhességtől van ez.De szerintem szépen lassan kiürül belőlem.HA TUDNÁTOK MENNYIRE VÁRTUK EZT A PICIKÉT....
Én valahogy még mindíg érzem hogy itt van,de félek...az uh gondolom nem hazudik,--de gondoltam arra is hogy korai terhességet még nem látni,vagy a doki nem vette észre,stb..
De miért mondta hogy kromoszabetegség???Eggyértelműen nem is magyarázta el...Mindegy,holnap megyek a saját dokikámhoz.
Sajnálom Katkovics , hogy már te is vérzel.Majd a kövi hónap meg a mienk lesz!
Merre vagy "REBEKA"?
Jók legyetek!Sok puszi,sziasztok...
Itt vagyok drága Julcsikám! Már irtam privibe. Úgy sajnálom, Katkovics téged is. Úgy biztam, hogy most csupa+ tesztek lesznek itt. Nekem még nem jött meg mindig, de valószinű csak szombaton tesztelek. Bár 2 negativ után nem tudom lesz-e +. Bizom benne.
Szerintem is jó ötlet lenne valahol dumcsizni. Én is vagyok a Ciklus.hu-n de keveset vagyok fönt, nem nagyon tudom hol lehet dumcsizni. Lányok kitartás! Többieknek + tesztet, reméljük lesz itt végre valaki aki jó hirekkel szolgál!! :-)
Rebeka
Lányok Én a babát szeretnénk de nagyon !!!!
topicban szoktam főként lenni!
Ma teszteltem és teljesen elvagyok kenődve mert nega lett, a hőm még mindig fennt már három napja 36,9-en. van egy nagyon enyhe barnás nyákom, de a tisztaságit meg se fogja, csak ha vizsgálom magam!! Már kivagyok teljesen!!
Hova tüntetek lányok? Senkinek semmi hir?
Rebeka
Julikám, mi van veled? Nem jelenteztél! Remélem jól vagy!
Sziasztok!
Julcsi vagyok.
Szóval nagytakarítást csinálok,ha kell minden nap,hogy teljen az idő.Teljesen máshogy fogjuk várni a baba fogantatását,nem grcsölünk rá--lehet ez volt a gond hogy így jártunk:(
De a jövőhónapban 8-án várható az ovum,gondolom 9-én tüszőrepedés(pont akkor lesz a szülinapom:))TALÁN A jÓiSTANEKE MEGSEGÍT EGY EGÉSZSGES (Y)kromoszómával,:)))Talán ezt kapom szülinapomra....
Rebekám,írtam neked priviben.
Reni,Betti merre vagytok?
Nem vagyok elkenődve,mert inkább most mint a szülőágyon,nem igaz?--aki tudja miről van szó,annak nem kell írnom-.
Így üzenek annak a kedves írónak akinek fent a hője 36,9-en,hogy babásodást kívánok,és kérdezem mikor tesztelsz?Mióta késik?
TÖBBIEK GYERTEK!!!
Sziasztok lányok! Itt Rebeka.
Sajna ma megint negativot teszteltem, már el is szállt minden reményem. Ha az lennék már tuti kimutatná, pont egy hete késik.
Szerintem biztos azért késik, mert volt egy spontán vetélésem, és még nem álltam helyre. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!