Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márc.20-a körülre...

Ki nem várja márc.20-a körülre? Hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
2013. márc. 16. 07:26
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:

Azért nem tuti hogy minden veszve van, sokan voltak úgy mintha megjönne görcsöket érezne de azt semmi. Tudod a tested emlékszik hogy most kéne menstruálnod és lehet ezért a tünetek. Tehát amíg nem jön meg nyugodtan "reménykedhetsz"

Rajtam ma nagyon nagy jó kedv van és elkapott a takarítási vágy. Az utóbbi elég menzis tünet nekem, mindig takarítok mielőtt megjönne. fájni nem fáj semmim. Majd meglátjuk! :)

2013. márc. 17. 15:46
 32/54 anonim ***** válasza:
nem tudom kedves kérdez. 18-20 között nem kellene megjönnie és már 3. napja görcsölök, mondjuk a tegnapi rosszabb volt mint a mai nap. Kicsit nehéz már reménykednem.
2013. márc. 17. 15:59
 33/54 A kérdező kommentje:
Azt elhiszem és szerintem ennyi idő próbálkozás után mindenki így érezne. Kitartás!!! :)
2013. márc. 17. 17:17
 34/54 anonim ***** válasza:
sziasztok! én márc.28.-a környékén nem várom. Múlthónapban teszteltem egy gyönyörű szép pozitívat,de sajnos nem maradt meg. Lenne egy kérdésem : ugye ez a második ovutesztelős hónapom, januárba pozitív és negatív napon is együtt tudtunk lenni a férjemmel és összejött a baba, ebben a hónapban csak a pozi napon tudtunk együtt lenni, szerintetek az is elegendő? Drukkolok mindenkinek!
2013. márc. 17. 18:48
 35/54 A kérdező kommentje:

Szia! Nagyon sajnálom ami veled történt, mi nekünk az a szomorú hogy nincs pozi tesztünk erre neked volt de még sincs ez sokkal rosszabb :(

Én nem nagyon értek ezekhez, sose ovuteszteltem, de ha egyik hónapban elvetéltél már a következőben ismét babás lehetsz, ott nincs némi "felépülési" idő?

2013. márc. 17. 20:32
 36/54 anonim ***** válasza:

kérdező ha spontán megy el akkor nem hiszem.

Sajnálom utolsó hogy így jártál. Igen az még talán még rosszabb.

Nekem sajnos megjön ma, hiába a reménykedés, úgy látszik még várnunk kell, de meddig? 4 év olyan sok idő már. Leesett a hőm alaphőre (4 tizedet esett mára) úgyhogy ebből tuti mensi lesz délelőtt. Pedig kibírtam 3 nap görcsölést is, és akkor semmi, ma nem igazán fáj a hasam és erre tessék. Na nem panaszkodom tovább, kitartást azoknak akiknek még van hátra. Remélem lesz köztünk olyan aki pozitív tesztről számol be.

2013. márc. 18. 05:22
 37/54 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Első válaszadó vagyok. Még fel sem fogtam, ami velünk történik... Ahogy már korábban is írtam, elég türelmetlen páros vagyunk, de ma már egyikünk sem bírta tovább és megcsináltunk egy tizes tesztet (szerda-csüt-re nem várjuk). Így néz ki:

[link]

2013. márc. 18. 06:51
 38/54 anonim ***** válasza:
Nagy gratuláció! :-) Sok boldogságot és jó egészséget! :-)
2013. márc. 18. 08:06
 39/54 anonim ***** válasza:
Babu
2013. márc. 18. 08:06
 40/54 anonim ***** válasza:
Köszönjük szépen! :) Reméljük a héten sokan mutatnak még itt hasonlót! :)
2013. márc. 18. 08:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!