Oxivit kozpont arairol tuftok valamit? Kinek milyen tapasztalatai vannak az ottani nogyogyaszokrol? Rajuk biznatok magatokat?
Szia! Én oda jártam dr. Kisfalvi Istvánhoz. Nagyon kedves volt, mindig felírta egy lapra, hogy mi a problémám, így mikor legközelebb mentem elővette, és teljesen képbe volt. Ultrahangot is csinál ott a rendelőjében. Igazából nekem petefészekcisztám volt, azzal jártam hozzá. Aztán amikor babás lettem, máshoz mentem (nem magánba) anyagi megfontolásból. Ennél a dokinál 10000 Ft volt uh-gal együtt a vizsgálat, a rákszűrés talán egy ezressel volt több.
Te kihez mész?
En is hozza megyek,jokat hallottam eddig rola!
S akkor az a 10.000ft nem is olyan sok!Ebbe az ultrahang vokt csak benne es plusz 11000ft a rakszures,azaz 21.000Ft osszesen?
Mert azt mar picit soknak tartom!
Koszonom,akkor ez egy teljesen korrekt ar,szerintem,mert van egy baratnom,aki rakszuresert es Uh-ert fizett 20.000Ft-ot,de persze nem nala!
Akkor ez nem veszes,pedig azt hittem ,hogy joval dragabb ez a kozpont!
Koszonom a segitsegedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!