Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márc.20-a körülre...

Ki nem várja márc.20-a körülre? Hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
2013. márc. 16. 07:26
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:

-Második

Még Én sem voltam különösebb kivizsgáláson, csak vérvételen voltam, (mert volt hogy 1 hónap kimaradt) akkor hormonokat néztek, amik teljesen rendben voltak. Szerencsére peteérésem is van minden hónapban, úgyhogy marad a szerencse, és a türelmes várakozás. :) A férjem már volt sp.vizsgálaton, sajnos az alsó határon van a sp.száma, így ezért sem aggódok annyira, mert az orvos azt mondta, hogy nehezebben, de össze jöhet a dolog! :) Ő is megértő, bár már annyira szeretne egy kisbabát (szinte jobban mint Én) :), így Ő amikor megjön, lehangolódik. :( De tudjuk, hogy eljön a Mi időnk is! :) Minden reggel ahogy felébredünk azt kérdezi, hogy na, mennyi a hő?! Keni vágja már ezt a görbés dolgot! :) Drukkolok Nektek, és várom a következő 1 hetet! ;)

2013. márc. 16. 09:12
 12/54 anonim ***** válasza:

sziasztok!

Csatlakozom én is. Elvileg 20-ára nem várom, de szerintem hamarabb volt peteérésem így szerintem 18-a a reális. Két napja leesett a hőm, akkor már elkönyveltem a sikertelenséget, de tegnap visszamászott és ma is ugyanannyit mértem, viszont már tegnap is görcsölt a hasam és ma is kisebb szünetekkel, úgyhogy már nem tudom reménykedjek-e. A mellem napok óta nem fáj, tegnap reggel óta inkább csak olyan izomláz szerű, de ez is csak éjszaka és reggel ahogy kelek, napközben nem. Pedig már annyira szeretném, ha végre babás lennék. Több mint 4 éve várjuk a csodát.

2013. márc. 16. 09:29
 13/54 A kérdező kommentje:
Kedves frissen csatlakozok. Örülök hogy beszáltatok, így tényleg könnyebben telik az idő, ha van kivel megosztani a tapasztalatokat. Kedves utolsó nagyon drukkolok, leginkább neked, mert azért a 4 év az nagyon sok idő. mindenkinek sok jót kívánok, teszt eredmények és/vagy képek felrakása kötelező. senki nem mehet innen amig nem tudja és tudatja velünk mi lett az eredménye :)
2013. márc. 16. 09:39
 14/54 anonim ***** válasza:
Sziasztok, o. vagyok:)Én 15re nem vártam, még nem jött:), hozzáteszem reményem sincs sok, mert mensis tüneteim vannak bőven, meg az előző hónapban 13. és 16. napon voltunk együtt félidőnél, nem hiszem, hogy ez jó időzítés volt:) 34 évesek vagyunk, 8. hónapja próbálkozunk, 1. baba lenne. Ti mennyi idősek vagytok? Én attól is félek, hogy 35 felett fogok csak szülni...az elsőt:)
2013. márc. 16. 11:13
 15/54 anonim ***** válasza:

A 3. babára gyúró vagyok:)

Én 33 éves vagyok, 31 évesen szültem az elsőt és 32 évesen a másodikat.

2013. márc. 16. 11:42
 16/54 A kérdező kommentje:

Az hogy meszis tüneted van nem tuti hogy rosszat jelent. sok kismama megesküdött volna hogy megjön a tünetekre hallgatva de semmi.

én 22 vagyok párom 40. tudom nagy a körkülömbség de jól vagyunk, boldogok vagyunk és csak ez számít. mindkettőnknek első baba lenne. :)

van köztetek aki dohányzik vagy dohányzott? hogy sikerült letenni?

2013. márc. 16. 12:16
 17/54 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Én is csatlakoznék. :-) Én 21-22-re nagyon nem várom. Én nem érzek semmit, csak nem fáj a cickóm ahogy szokott. Meg nagyon viszket a bimbóm. De ennyi. Drukkolok mindenkinek :-)

Babu 25/L

2013. márc. 16. 12:41
 18/54 anonim válasza:
Sziasztok! Én is 21-re nem várom. Első baba lenne, már több mint fél éve próbálkozunk. Én is mindig néhány nappal a nemvárt előtt már nagyon stresszelek, hogy sikerült, vagy nem... és én is igyekszem úgy hozzáállni, hogy jön, ha majd szeretne, ebben a hónapban remélem sikerül egy kicsit nyugodtabban viselni a nemvárt előtti napokat, amik ugye most jönnek. Ovu óta most először iszok kétnaponta palásfű teát, hátha segít a beágyazódásban. Nagyon nagyon bízom benne, hogy most végre összejön! Mindenkinek nagyon szorítok, hogy sikerrel járjon, aki szintén babát szeretne.
2013. márc. 16. 12:47
 19/54 anonim ***** válasza:
Szia, én írtam először. Mi mindketten 29 évesek vagyunk, első baba lesz. Nagyon-nagyon rég dohányoztam, de egyik napról a másikra letettem, tudatosan, és azóta kerülöm. Ha a gondolataimba férkőzne, mást csinálok, elterelem a figyelmem. Úgy éreztem tartozom ennyivel magamnak (akkor még nem volt szó babáról). Ti mikor fogtok tesztelni? Csak, ha már biztosan késik?
2013. márc. 16. 13:08
 20/54 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, ahogy eszembe jut a cigi erőt veszek magamon hogy ne gyújtsak rá, de ezzel sokkal idegesebb leszek. Nem cigizek sokat, azaz nem mindig, ma pl csak 3 szálat szívtam :) de azért általában a fél doboz meg van egy nap. :(

Hát szerintem igen, csak ha késik akkor tesztelek. én még nem érzek semmi extrát, amit az előttem szóló is érez hogy viszket a bimbó, meg kicsit fájdogál a mellem.

meg itt ott olvastam hogy a hasmenés is lehet tünet. egyik nap megy a hasam azt alig bírok csinálni valamit harmad nap meg megint rosszul van a hasam.

ma pl.: sajnos még nem ettem, de 3 szál cigit elszívta, a harmadik után rosszul is lettem, vagy a kávétól. eléggé bolondul étkezek de ilyen nem szokott lenni, remélem jót jelent.

nekem ilyen a mai napom :)

2013. márc. 16. 14:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!