Ki nem várja márc.20-a körülre? Hogy érzitek magatokat?
-Második
Még Én sem voltam különösebb kivizsgáláson, csak vérvételen voltam, (mert volt hogy 1 hónap kimaradt) akkor hormonokat néztek, amik teljesen rendben voltak. Szerencsére peteérésem is van minden hónapban, úgyhogy marad a szerencse, és a türelmes várakozás. :) A férjem már volt sp.vizsgálaton, sajnos az alsó határon van a sp.száma, így ezért sem aggódok annyira, mert az orvos azt mondta, hogy nehezebben, de össze jöhet a dolog! :) Ő is megértő, bár már annyira szeretne egy kisbabát (szinte jobban mint Én) :), így Ő amikor megjön, lehangolódik. :( De tudjuk, hogy eljön a Mi időnk is! :) Minden reggel ahogy felébredünk azt kérdezi, hogy na, mennyi a hő?! Keni vágja már ezt a görbés dolgot! :) Drukkolok Nektek, és várom a következő 1 hetet! ;)
sziasztok!
Csatlakozom én is. Elvileg 20-ára nem várom, de szerintem hamarabb volt peteérésem így szerintem 18-a a reális. Két napja leesett a hőm, akkor már elkönyveltem a sikertelenséget, de tegnap visszamászott és ma is ugyanannyit mértem, viszont már tegnap is görcsölt a hasam és ma is kisebb szünetekkel, úgyhogy már nem tudom reménykedjek-e. A mellem napok óta nem fáj, tegnap reggel óta inkább csak olyan izomláz szerű, de ez is csak éjszaka és reggel ahogy kelek, napközben nem. Pedig már annyira szeretném, ha végre babás lennék. Több mint 4 éve várjuk a csodát.
A 3. babára gyúró vagyok:)
Én 33 éves vagyok, 31 évesen szültem az elsőt és 32 évesen a másodikat.
Az hogy meszis tüneted van nem tuti hogy rosszat jelent. sok kismama megesküdött volna hogy megjön a tünetekre hallgatva de semmi.
én 22 vagyok párom 40. tudom nagy a körkülömbség de jól vagyunk, boldogok vagyunk és csak ez számít. mindkettőnknek első baba lenne. :)
van köztetek aki dohányzik vagy dohányzott? hogy sikerült letenni?
Sziasztok. Én is csatlakoznék. :-) Én 21-22-re nagyon nem várom. Én nem érzek semmit, csak nem fáj a cickóm ahogy szokott. Meg nagyon viszket a bimbóm. De ennyi. Drukkolok mindenkinek :-)
Babu 25/L
Hát nem tudom, ahogy eszembe jut a cigi erőt veszek magamon hogy ne gyújtsak rá, de ezzel sokkal idegesebb leszek. Nem cigizek sokat, azaz nem mindig, ma pl csak 3 szálat szívtam :) de azért általában a fél doboz meg van egy nap. :(
Hát szerintem igen, csak ha késik akkor tesztelek. én még nem érzek semmi extrát, amit az előttem szóló is érez hogy viszket a bimbó, meg kicsit fájdogál a mellem.
meg itt ott olvastam hogy a hasmenés is lehet tünet. egyik nap megy a hasam azt alig bírok csinálni valamit harmad nap meg megint rosszul van a hasam.
ma pl.: sajnos még nem ettem, de 3 szál cigit elszívta, a harmadik után rosszul is lettem, vagy a kávétól. eléggé bolondul étkezek de ilyen nem szokott lenni, remélem jót jelent.
nekem ilyen a mai napom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!