Ki nem várja márc.20-a körülre? Hogy érzitek magatokat?
Sziasztok lányok!
Én is 20-ra nem várom. 31 éves vagyok, 6. éve próbálkozunk, Pcos és diabéteszes vagyok, 2 babát vesztettünk el a 8. héten és a 22. héten. Most nagyon bízunk benne hogy sikerült, lelkileg is fel kellett készülni rá. A görbém nekem is tegnap leesett de ma felment, mellem fáj, nyilal, tegnap a hasam alja nyilalt. Drukkolok nektek is!!
Nekem ilyen a görbém, nektek van?
Szia, kedves utolsó, én az első válaszadó vagyok. Nekem is PCOS-em van, de én "csak" IR-es vagyok. Sajnálom, ami veletek történt! A legjobbakat kívánom nektek! Az én görbém most így néz ki:
Elhiszem hogy nehéz, múlt hónapban én is teszteltem a 10. dpon, negatív volt, de sajna a 14, dpon is, aztán megjött. Most kibirom, ki kell bírni:)
Vica
-Második
Sziasztok! :) De jó sokan lettünk! :)
Én is 22 éves Vagyok, férjem pedig 36. :) 1 éve próbálkozunk. Első hónapja vezetem a hőm, szerintem annyira nem vészes. :) (és bízom benne, hogy elegendő volt a 20.napi együttlét. )
Az éjszaka, ma hajnalra görcsölt a hasam olyan volt, mint ha már megjött volna, és még a mellem is úgy megfájdult mára, hogy azt hittem leszakad. :) A mell fájdalom mensi előtt is jelen van amúgy.
ÉS kérdező: Egy pár szál cigit Én is elszoktam szívni, bár megfogadtam, hogy ha ez a hónap sem sikerül, akkor leteszem, ha sikerült, akkor meg ugye pláne!! :)
Szép Napot Nektek! :)
Én is szívok pár szálat :-( 1 éve nagyon le akarom tenni, de eddig nem sikerült :-( Nekem pár napja viszket a mellbimbóm. De csak a bal. :-) nem tudom ez mit jelent.
Semmi tünet, csak fel vagyok puffadva.
nekünk 2 éve nem sikerül. Én 25, férjem 28 éves.
Babu
Ha összejön természetesen én is leteszem az nem lesz kérdés, a hugom két terhességét néztem végig akinek állandóan a szájába volt a cigi, most az egyik fia asztmás problémákkal küzd. :( csak hogy nem vagyunk szigorúan a "baba-projektben" így a párom nem sokat segít benne. Pedig mennyire más lenne ha mellettem lenne és azt mondaná " Ancsa, úton van a babánk, figyelj magadra" :) de nincs ez :(
Én ma reggelre hittem azt hogy megjön, azt is álmodtam meg reggel mikor felkeltem teljesen úgy éreztem mentem is a mosdóba de még semmi, korai is lett volna. Ugy kimondottan nem fáj a mellem, szerencsére, de más tünetem sincs, tegnap mintha görcsölgetett volna a hasam, de ugye napok óta rossz a hasam lehet amiatt. Remélem nem fog senki az új hónapban bízni, és mindenki pozitívat tesztel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!