Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márc.20-a körülre...

Ki nem várja márc.20-a körülre? Hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
2013. márc. 16. 07:26
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Én is 20-ra nem várom. 31 éves vagyok, 6. éve próbálkozunk, Pcos és diabéteszes vagyok, 2 babát vesztettünk el a 8. héten és a 22. héten. Most nagyon bízunk benne hogy sikerült, lelkileg is fel kellett készülni rá. A görbém nekem is tegnap leesett de ma felment, mellem fáj, nyilal, tegnap a hasam alja nyilalt. Drukkolok nektek is!!

Nekem ilyen a görbém, nektek van?

[link]

2013. márc. 16. 18:16
 22/54 anonim ***** válasza:

Szia, kedves utolsó, én az első válaszadó vagyok. Nekem is PCOS-em van, de én "csak" IR-es vagyok. Sajnálom, ami veletek történt! A legjobbakat kívánom nektek! Az én görbém most így néz ki:

[link]

2013. márc. 16. 18:25
 23/54 anonim ***** válasza:
Sziaa, előző vagyok, Vica! Szépen alakul a te görbéd is, de még korán teszteltél, drukkolok:)
2013. márc. 16. 18:56
 24/54 anonim ***** válasza:
Igen, tudjuk, csak annyira türelmetlenek vagyunk a párommal :) 10-es tesztjeink vannak, és már egy haloványka esélynek is nagyon örülnénk :))) nehezen fogjuk vissza magunkat, de most igyekszünk pár napot várni :)))) Neked is szép, alig várom, hogy mindannyian jó híreket kapjunk és együtt örülhessünk! :)
2013. márc. 16. 19:13
 25/54 anonim ***** válasza:

Elhiszem hogy nehéz, múlt hónapban én is teszteltem a 10. dpon, negatív volt, de sajna a 14, dpon is, aztán megjött. Most kibirom, ki kell bírni:)

Vica

2013. márc. 16. 19:47
 26/54 anonim ***** válasza:
:)))
2013. márc. 16. 21:45
 27/54 anonim ***** válasza:

-Második

Sziasztok! :) De jó sokan lettünk! :)

Én is 22 éves Vagyok, férjem pedig 36. :) 1 éve próbálkozunk. Első hónapja vezetem a hőm, szerintem annyira nem vészes. :) (és bízom benne, hogy elegendő volt a 20.napi együttlét. )

[link]

Az éjszaka, ma hajnalra görcsölt a hasam olyan volt, mint ha már megjött volna, és még a mellem is úgy megfájdult mára, hogy azt hittem leszakad. :) A mell fájdalom mensi előtt is jelen van amúgy.

ÉS kérdező: Egy pár szál cigit Én is elszoktam szívni, bár megfogadtam, hogy ha ez a hónap sem sikerül, akkor leteszem, ha sikerült, akkor meg ugye pláne!! :)

Szép Napot Nektek! :)

2013. márc. 17. 08:02
 28/54 anonim ***** válasza:

Én is szívok pár szálat :-( 1 éve nagyon le akarom tenni, de eddig nem sikerült :-( Nekem pár napja viszket a mellbimbóm. De csak a bal. :-) nem tudom ez mit jelent.

Semmi tünet, csak fel vagyok puffadva.

nekünk 2 éve nem sikerül. Én 25, férjem 28 éves.

Babu

2013. márc. 17. 08:27
 29/54 A kérdező kommentje:

Ha összejön természetesen én is leteszem az nem lesz kérdés, a hugom két terhességét néztem végig akinek állandóan a szájába volt a cigi, most az egyik fia asztmás problémákkal küzd. :( csak hogy nem vagyunk szigorúan a "baba-projektben" így a párom nem sokat segít benne. Pedig mennyire más lenne ha mellettem lenne és azt mondaná " Ancsa, úton van a babánk, figyelj magadra" :) de nincs ez :(

Én ma reggelre hittem azt hogy megjön, azt is álmodtam meg reggel mikor felkeltem teljesen úgy éreztem mentem is a mosdóba de még semmi, korai is lett volna. Ugy kimondottan nem fáj a mellem, szerencsére, de más tünetem sincs, tegnap mintha görcsölgetett volna a hasam, de ugye napok óta rossz a hasam lehet amiatt. Remélem nem fog senki az új hónapban bízni, és mindenki pozitívat tesztel :)

2013. márc. 17. 10:39
 30/54 anonim ***** válasza:
én vagyok aki 4 éve várja a csodát. Nekem tegnap is nagyon görcsölt a hasam és ma sincs ez másképp, sajnos. Talán ma egy kicsit kevesebbszer, tegnap szinte egyfolytában görcsölt. Én már nem nagyon reménykedem, nem hiszem, hogy az erős görcsölés jót jelentene.
2013. márc. 17. 12:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!