Ki nem várja márc.20-a körülre? Hogy érzitek magatokat?
Szia! :) Én pont 20-ra nem várom. Ma csináltam egy tesztet, 10-es érzékenységűt, de negatív. Azt olvastam, hogy sokaknak 10 nappal ovu után már kimutatja, nekem ez ma van, de nem látok semmit. A melleim kicsit érzékenyek, derekam is fájdogál, de semmi más. Te hogy vagy? Izgulunk együtt még pár napot? :) Első babád lesz?
2013. márc. 16. 08:09
Szia! Én 22-re nem várom. Ebben a ciklusban kezdtem el málnalevél teát inni, és nem tudom hogy annak köszönhető-e, de már a 3. dpo óta nem mindig, de fáj a petefészkem, hol a jobb hol a bal oldali. Eddig ez nem volt jellemző. Bízom ebben a hónapban! :)Nálad mizujs? :)
2013. márc. 16. 08:10
3/54 A kérdező kommentje:
4/54 A kérdező kommentje:
nálam még semmi. a mellem fájdogál, de nem mondanám komolynak. én nem is tudom mikorra nem várom, 19-21 körül. tesztet nem csinálok csak ha késik. már majdnem 2 éve hogy nem jön össze :(
első babánk lesz. és nagyon várom :)
Nálunk is első baba lenne, Mi 1 éve próbálkozunk. Próbálok pozitív lenni, de a sok csalódástól, már úgy vagyok, hogy majd jön ha akar. Persze a mensi előtt mindig ott motoszkál a fejemben hogy hátha most sikerült. :) Drukkolok Nektek! -Első
2013. márc. 16. 08:48
Vagyis bocsi nem első, hanem Második voltam. :)
2013. márc. 16. 08:49
:) Drukkolok nektek nagyon! Én vagyok az első válaszadó :) Mi most próbálkozunk először, de már másfél éve kezelésekre jártunk, mert nálam voltak gondok, és csak most próbálkozhatunk végre. Ezért már mi is nagyon várjuk. :) Remélem, mindhárman együtt örülhetünk jövő hét vége felé! :)
2013. márc. 16. 08:51
8/54 A kérdező kommentje:
Mi még semmi féle kivizsgáláson nem voltunk, mert még nem jelentettük ki hogy gyereket akarunk de nem is akadályozzuk hogy összejöjjön :) Gondolom értitek :)
A párom teljesen nyugodt, nem idegeskedik amikor megjön, vagy piszkosul jól leplezi. A majdnem két év alatt talán egyszer vagy kétszer láttam rajta a csalódást hogy nem jött össze. De talán nem is gond, legalább ő tartja magát és engem is. Káosz lenne a mind a ketten szétesnénk minden hónapban :)
A ti párotok hogy viseli a reménytelen hónapokat?
Az én párom nagyon aranyos volt a kezelés alatt is (IR, PCOS), és most is. Napra pontosan tudja, hogy hol tartok a ciklusomban, tudja, mit jelent a hőgörbe változása, mindig kérdezi, érzek-e már valamit, ismerkedik olyan kidejezésekkel, mint a "dpo", aranyos nagyon :) nem lesz csalódott, ha elsőre nem sikerül, fülig ér a szája, hogy már itt tartunk, nagyon lelkes :) reméljük, nem tart majd évekig most már.
2013. márc. 16. 09:00
Én kb. 25.-ére nem várom...
Ovuteszteltem és elvileg jó időben voltunk együtt.
Nekünk ez a 3. babánk lenne. Mindenkinek drukkolok!
2013. márc. 16. 09:10
Kapcsolódó kérdések: