Dpo.12 negatív teszt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 nap van a nemvàrtig. A ma reggeli tesztem totál negatìv. Megcsak egy kicsi halvány csìk sincsen. Teljesen reménytelen? 1.-en volt ovum.#TesztEs
2013. febr. 13. 11:10
61/81 anonim válasza:
kérdező, akkor a mai nap a terhességed első napja:)) olyan szép mondás, és akár igaz is lehet, sok sikert neked!!!
62/81 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :-)
2013. febr. 14. 15:54
63/81 anonim válasza:
Nekem még mindig semmi.Nem jutottam el a patikáig,itthon meg már nincs tesztem..mondjuk nem is baj...Nem görcsölök,semmi jelem nincs mensire most per pillanat.A hőm közben megint 37.....én már nem tom mi van...3 napom van nem vártig..De a teszt ma reggel megint negativ volt.Szerintem fölösleges aggódnom,megint nem sikerült...:(((
64/81 A kérdező kommentje:
Szerintem nyugi! Még 3 nap sok idő! Szoritok! :-)
2013. febr. 14. 16:00
65/81 anonim válasza:
Skoty222: a hcg elkezd elvileg termelődni beágyazódáskor, de legtöbb esetben biztonsággal csak a nemvárt után mutatható ki, szóval még SEMMI okod az aggodalomra:) én holnap leszek 4 hetes, vannak poz. tesztjeim, mégis görcsölök, mint menseskor, és ez pl. normális!:)
biztos ismered ezt, de nézd csak meg:
66/81 anonim válasza:
Köszönöm,aranyos vagy,hogy be linkelted ezt nekem,érdekes,és egyben kicsit megnyugtató volt végigolvasni.Azért kenődtem el egy picit,mert sok helyen olvastam már,hogy menses előtt is ki mutatható,ha baba van...Lehet,hogy akkor késett a peteérésem?Na majd kiderül!Mindent félretéve azért megírom majd,mi van,ha nem baj!Sok sikert csajok a következő ciklus eredményességéhez! :)))
67/81 A kérdező kommentje:
Mindenkinél más. Anyum idejeben meg uh sem volt, nemhogy terhes teszt! Engem is cisztanak hittek, mert anya verezgetett, de nem jott meg rendesen neki.
2013. febr. 14. 16:13
68/81 A kérdező kommentje:
Elakadt a mensim.
2013. febr. 15. 13:20
69/81 A kérdező kommentje:
Nagy nehezen megjott.
2013. febr. 15. 15:33
70/81 anonim válasza:
Nagyon sajnálom.Nekem még mindig semmi.A hőm megint folyamatosan 36.8-37 körüli.Hétfőn kiderül mi van.Bízom benne,hogy elfelejt megjönni.....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!