Ha a vasárnapi teszt negatív, csütörtöki lehet még pozitív?
2013. febr. 11. 19:03
1/6 anonim válasza:
Igen lehet. Korán teszteltél. Elvileg holnap-holnapután már várható a menzesz, úgyhogy ha nem jön meg, akkor a csütörtöki tesztelés már valószínű kimutatja.
2/6 anonim válasza:
31.én lehetett a pé-d az ovuteszt alapjan, nem jo helyre huzta be a ciklus.hu. Tegnap csak 10 dpo volt. 1én nem csináltál LH-t?
4/6 A kérdező kommentje:
Nem ,mert elfogyott:)
TEhát korai volt a teszt, ne kérdezzétek miért csináltam, két vetélés után már féltem hogy a progival baj lenne, minél előbb ki akartam deríteni, talán ez lehet:)
De még ma se jött meg, és nem is fog, érzem
2013. febr. 12. 09:14
5/6 A kérdező kommentje:
Jaa, bocsi, 31-én már halványabb volt. Igazából én a nyáknak hiszek mert az LH teszt nekem nem való a PCO miatt, de még ilyen erős LH tesztem sose volt:))
2013. febr. 12. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!