Pozitív, vagy negatív ez az X-epil teszt szerintetek? (kép lent)
2013. febr. 10. 20:10
1/52 anonim válasza:
én látom, én látom :) halkan gratulálok.:)
2/52 anonim válasza:
számomra egyértelműen pozitív, csak még halványka:)) tesztelj két nap múlva reggel is, drukkolok:))
3/52 anonim válasza:
...a válasz lemaradt - igen, szerintem pozitív - előző voltam :)
4/52 szsuzs válasza:
pozitívnak tűnik... ha oldalról ránézve is látszik a csík, akkor tesztelj 2 nap múlva, nekem így nézett ki az első pozitív...
5/52 anonim válasza:
Mintha mintha, de csak halvanyan, vegyel meg 1 tesztet , az a biztos, de gratula ...
6/52 anonim válasza:
Két esélyes. Ilyen tesztem nekem is volt, de megjött.
7/52 A kérdező kommentje:
Egyébként a nemvárt előtt egy nappal, délután is csináltam tesztet, akkor még halványabb volt, azt hittem, hogy hibás a teszt, emiatt teszteltem másnap reggel.
És milyen tesztet ajánlotok? Az X-epilt úgy láttam a többség nem értékeli túlságosan jóra, pont emiatt a kétértelműség miatt.
A ciklusom szerintem pontos, 29-30.napra szokott megjönni (de-du függő), ma vagyok a 31. napon.
2013. febr. 10. 20:20
8/52 A kérdező kommentje:
akárhogy forgatom, látszik a csík egyébként :)
2013. febr. 10. 20:21
9/52 anonim válasza:
A dokim azt mondta h mindegy milyen....a csík az csík ;) ha vékony ha vastag...az pozi!!!!!
10/52 anonim válasza:
Halvány pozitív. Szerintem két nap múlva reggel csinálj mégegyet, csak a megerősítés kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!