3 napos késés után reggeli első vizeletből negatív teszt! Van még remény a babára?
Figyelt kérdés
A ciklusaim általában 30 naposak. Február 3.-ára nem vártam és nem is jött. Nekem pé.-től a nem vártig mindig volt mellfájdalom, viszont ebben a hónapban nem. Tegnap kezdtek érzékenyek lenni a melleim. Lehet még baba vagy csak a hormonjaim játszanak velem?2013. febr. 6. 09:51
1/6 anonim válasza:
n azt mondom, ne reménykedj, max nagyon kellemesen csalódsz, ha mégis baba. Ha nem középidőben fogant, akkor lehet baba. pár nap múlva tesztelj újra, reméljük addig nem jön meg.
2/6 anonim válasza:
Lehet még baba, ha később fogant, de azért ne éld bele magad teoljesen, úgy kisebbet csalódsz.
3/6 anonim válasza:
Pár nappal múlva próbálkozz egy másik teszttel, hátha :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Már 2,5 éve próbálkozunk és mindig csak a csalódás, már nem is nagyon élem bele magam, inkább csak reménykedek.
2013. febr. 6. 10:04
5/6 frászkarikaborsó válasza:
ha a mellfájdalom később kezdődött akkor szerintem a peteérésed is később volt, így lehet még baba, de az is lehet hogy csak később fog megjönni. Ilyen sok idő után én kivizsgáltatnám magam és a párom is elküldeném, ha még nem voltatok...
6/6 A kérdező kommentje:
Persze voltunk orvosnál egy év után. A férjemmel minden rendben van, nekem viszont 10 éve pajzsmirigy alulműködés van. Járok endokrinológushoz, az eredményeim jók, viszont a nőgyógyász annyit mond ,h így nehezebb teherbe esni, próbálkozzunk.
2013. febr. 6. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!