Pozitív, vagy negatív ez az X-epil teszt szerintetek? (kép lent)
2013. febr. 10. 20:10
32/52 anonim válasza:
Én 5 db ot csináltam, napról napra egy új teszt volt reggel a fürdőben. :) Majd dátumot írtam rájuk és eltettem őket emlékbe. :) Az utolsó egy digitális teszt volt, annak már el is hittem, de az elsők nekem is nagyon halványak voltak. :) Gratula és sok sikert, kitartást, türelmet, erőt. :)
Egy 8 hónapos Tündérke anyukája. :)
33/52 anonim válasza:
Nem kell elkapkodni a dolgokat, menstruáció elött is lehet ennyire halvány a csík,megnövekedett hormon tartalom miatt!!!! De minden esetre nagyon remélem, hogy pocaklakót jelez!...:)
34/52 anonim válasza:
Kedves utolso,marmint melyik hormon novekszik menstruacio elott?
35/52 anonim válasza:
Tüsző hormon,ösztrogén hormon!Lehet kötekedni!...
36/52 anonim válasza:
Csakhogy a teszt nem az ösztrogént, hanem a hcg-t mutatja ki... Tudod te, mi az az ösztrogén?
37/52 anonim válasza:
Mint hétköznapi ember,úgy gondolom nem kötelező tudnom,h mi az az ösztrogén,viszont talaj szeptemberében (csak hogy még mindig a kérdező válaszára feleljek) hasonlóan alig látható volt a második csík a terhességi tesztemen. Ekkor jött az öröm...majd elmentem dokihoz,és kiderült: Hogy NEM vagyok terhes! Idézem Dr.Úr szavait :" Csupán a menstruáció előtti megnövekedett hormonok produkálhatták a halvány pozitív csíkot" ! Két napra rá menstruáltam.... De Te biztosan valami Doktornő lehetsz, aki a gyakori kérdések.hu-n kérdezgetsz!!!!!
38/52 anonim válasza:
Nincs igaza az orvosodnak, az én orvosom soha nem mondana ilyet. Különben az összes nőnek, aki tesztel menstruáció előtt, de nem terhes, halvány pozitív lenne a tesztje... Érdekes:) Ez nevetséges. Én sokat teszteltem életemben, de csak akkor kaptam pozitív eredményt, amikor terhes voltam, tehát a HCG hormont mutatja ki a teszt. Nem kell idegeskedni, senki nem volt rosszindulatú veled, csupán nem értettem egyet a válaszoddal, ennyi. Ezért nem kell az embereknek nekiesni.
39/52 A kérdező kommentje:
Nem értelek 32-es, hogy az ösztrogénnek mi köze lenne a humán chorio-gonadotróp nevű hormonhoz, mivel az utóbbi a terhesség alatt termelődik (90%-ban)?
Mindenesetre tutira baba van, és örülünk neki :). Majd megírom, ha eljutottam orvoshoz, hogy mit mondott, de az még 3 hét legalább.
2013. febr. 17. 18:39
40/52 anonim válasza:
Kedves 37! Az ösztrogént nem mutatja ki a terhességi teszt. Az amit kimutat a terhességi teszt az a HCG (human chorionic gonadotropin). Na szóval, ez kizárólag terhesség esetén, vagy néhány betegség miatt termelődik csak a szervezetben. Az orvosodnak ezt tudnia kell. Azt is tudnia kell, hogy a beágyazódott petesejtek nagy részéből nem lesz baba, mert a menstruációval együtt kiürül, mert életképtelen valamiért. Ezért nem szabad kimaradó menstruáció előtt tesztelni. Mert akkor még ott van a beágyazódott petesejt, valamennyi hCG már van a szervezetben, így azt halványan, de képes kimutatni a terhességi teszt. Így a nők egy része hiú reményt keltenek magukban és csalódnak amikor végül mégiscsak megjön a menstruáció. Ezt az orvosodnak el kellett volna mondania, nem pedig egy hülyeséggel leráznia magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!